Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Live 1 op 1 samenwerken aan je website

Eindelijk tijd voor je site!

ARIENEFOTOGRAFIE

Van uitstel naar actie: pak nu je website aan met persoonlijke begeleiding

Wil je nu eindelijk eens die salespage online zetten? Heb je nog een aantal producten in je website te zetten of wil je je Over mij pagina aanpakken? Heb je iets technisch wat je toe wil voegen en kun je daar wat ondersteuning bij gebruiken? Wil je eindelijk eens een aantal blogs schrijven en inplannen maar kom je daar niet aan toe? Wil je misschien gewoon eens even sparren over je site en advies vragen aan iemand (mij bijvoorbeeld)?

Dan is deze VIP 1 op 1 sessie precies wat je nodig hebt!

Door mee te doen aan deze ochtend of middag werk je aan je website onder begeleiding van een ervaren websitebouwer. Je lost direct technische problemen op en je creëert rust in je hoofd omdat je een dag dedicated aan je site kunt werken zodat die to-dolijst in de prullenbak kunt gooien.

En je werkt natuurlijk aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf.

Ja dit wil ik!

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Martha Pelkman en ik werk al sinds 2006 met WordPress. Eerst als blogger in mijn privé-uren, sinds 2014 als zelfstandig ondernemer. In die tijd heb ik ongelooflijk veel geleerd over de technische aspecten van websites. Het leukste vind ik het om jou te helpen met het koppelen van bijvoorbeeld Mailchimp, LaPosta, iDeal of andere technische zaken, maar ook binnen je website vind ik het interessant om oplossingen te vinden voor zaken waar jij tegenaan loopt.

ArieneFotografie-15

Herken je dit?

Vaak vinden zelfstandig ondernemers het lastig om eindelijk eens tijd te nemen voor hun bedrijf en hun website en eens een keer niet aan hun klanten te denken. (Toch? Anders zat je nu vast niet op deze pagina. 😉)

Regelmatig stuur ik mijn bonnen voor de btw-aangifte pas op het laatste moment aan mijn boekhouder, omdat werken voor mijn klanten belangrijk voor me is en ik hen graag van dienst ben. Vaak zit ik dan ‘s avonds of in het weekend de administratie te doen. Als jij je daarin herkent, dan is dit samenwerkdagdeel ook echt voor jou bestemd!

Wat mag je verwachten van de 1 op 1 VIP samenwerking?

Samen gaan we een dagdeel (ochtend of middag) aan de slag met jouw website. Alleen jij en ik, samen aan je website, waarbij je gebruik kunt maken van mijn kennis en ervaring in het bouwen van websites, schrijven van blogs, landingspagina’s en andere mogelijkheden die in jouw site kunnen worden toegepast.

Kos da?

Voor een hele ochtend (9:30-12:30) of middag (13:30-16:30) VIP 1 op 1 lekker werken aan je site, met koffie, thee en frisdrank (en natuurlijk ook water), investeer je €229 ex btw.

Wanneer en waar en wat?

Je kunt zelf een middag of een ochtend inboeken. Hieronder zie je dagen staan waarop ik daarvoor beschikbaar ben. Wil je bijvoorbeeld op een ander moment of een andere dag? Neem dan even contact met mij op voor de mogelijkheden.

Selecteer een datum:

Pin It on Pinterest