WhatsApp
Telefoon

Wat is het beste advies dat ik kreeg? – 100 blogs – dag 67

door | 06 augustus 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

Het eerste advies is van Loesje: “Wees maar jezelf, er zijn al genoeg anderen.” Maar dat is niet direct aan mij gegeven. Het tweede advies was: “Jij moet een boek schrijven.” Daar wordt inmiddels aan gewerkt! Maar het allerbeste advies dat ik kreeg, kwam van mijn vader.

Vroeger dacht ik heel vaak dat ik dingen niet kon: Wiskunde, gym, Scheikunde, Natuurkunde. Het werd mij ook heel vaak gezegd door mensen van buitenaf. Mijn scheikundelerares was daar een goed voorbeeld van. Zij zei tegen me in de derde klas: “Zelfs op MAVO-niveau kun jij geen scheikunde aan.” Dat was duidelijk.
Mijn vader zei altijd tegen mij: “Je kan het wel. Geloof in jezelf en je kan de wereld aan. Je bent er sterk genoeg voor.” En dat is wat ik meeneem vanaf nu. Ik kan wel op de kast springen met twee benen en ik kan wel slagen in mijn bedrijf.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest