WhatsApp
Telefoon

De grootste angst van mijn klant – 100 blogs – dag 66

door | 05 augustus 2018 | Persoonlijk | 2 reacties

Ontsnappen aan de realiteit met een boek, one stop schrijver shop

De grootste angst van mijn klant weet ik niet zo goed. Maar ik weet wel dat er een angst is die ik al verschillende keren heb gehoord in gesprekken met mijn klanten: “Wie ben ik om te denken dat ik een boek kan publiceren?”

En de achterliggende vraag: wie ben ik om te denken dat ik wat toe te voegen heb als auteur? En dat is precies waar iedere schrijver volgens mij last van heeft. Wie ben ik? Waarom zouden mensen mijn verhaal lezen? En daarop is maar een antwoord mogelijk.
Als ik honderd mensen een schrijfopdracht geef, dan zullen er honderd verschillende resultaten zijn. De een zal een gedicht maken, de ander een komisch verhaal en weer een ander een thriller of een detective. En misschien nog een ander zal een horrorverhaal maken. Ieder verhaal is uniek. Ook dat van jou. Schrijf dat boek, want ze wachten op jou!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

    • Martha

      Stoer!

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest