Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Wat niemand van mij weet – 100 blogs – dag 69

door | 08 augustus 2018 | Persoonlijk | 4 reacties

spreken is zilver, zwijgen is goud

Eigenlijk ben ik een open boek Nanneke. Iedereen weet ongeveer alles van mij. Behalve dan mijn pincode. Daar ben ik niet zo open over. Behalve dan dat ik al jaren dezelfde pincode heb.

Als je iedereen die mij kent, bij elkaar optelt en in één mens samenvoegt, dan is die mens een wandelende encyclopedie over Martha. Daarnaast deel ik ook best heel veel (misschien wel teveel?) in mijn blog. Zo weet mijn voedingsdeskundige D. alles van mijn gewicht en eetgewoontes, mijn moeder en boekhouder kennen mijn financiële situatie en mijn personal trainer weet alles van mijn spieren en wat ik aankan qua belasting.
Mijn hypnocoach kent mijn geestelijke gesteldheid en jij, Nanneke, weet alles van mijn business en bedrijven. Mijn compagnon kent mijn zakelijke valkuilen en mijn buien, mijn frustraties en mijn Netflix-voorkeuren. Wat niemand van mij weet, is hoe hard ik verlang naar stabiliteit, zekerheid en afwisseling en avontuur.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

4 Reacties

 1. Harme van Kamp

  Stabiliteit en zekerheid tegenover afwisseling en avontuur.
  Gaan die dingen wel samen Martha, of weet ik nu ook van je dat je een hemelfietster bent 😉

  Antwoord
  • Martha

   Ik ben een boogschutter en een vuurteken: ik ben een hemelbestormer met een ongebreidelde passie voor alles wat nieuw is en onbekend. Het mysterie van het leven is mijn grootste vijand en mijn beste vriend.
   Eh, ja dus.

   Antwoord
   • Harme van Kamp

    ” Grootste vijand en beste vriend,” dat heb je heel mooi gezegd. Zou bijna een cursus bij je gaan volgen.

    Antwoord
 2. Martha

  Wat let je? 😉

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest