WhatsApp
Telefoon

Een nieuwe website

Is het tijd voor een nieuwe website? Of wil je een opfrisbeurt voor je site? Lees dan verder!

Website

Je website is meer dan een visitekaartje op het internet: het is je klantmagneet, jouw verkoopkanaal, jouw eigen plekje op het wereldwijde web. Dan moet dat plekje wel een goede uitstraling hebben en vooral bij jou passen, maar vooral ook: doelen halen en converteren.

Webshop

Online verkopen wordt steeds belangrijker. Daar hoort een webshop zeker bij! Jouw website en webshop zijn jouw online verkoopplek om extra omzet te genereren. Ik zorg voor integratie met iDeal, PayPal, credit card of Klarna.

E-learning site

Verkoop jij cursussen en wil je die nu ook online aan de man of vrouw brengen? Ik maak jouw website inclusief webshop en e-learning systeem. Je klant komt automatisch in de cursus na aankoop in de webshop. Jij hebt er geen omkijken meer naar!

Jouw website

Je website is meer dan een verhaal over wat je hebt gemaakt. Het is een verhaal over wat je aanbiedt.

Wat bied je aan op je site?

Portfolio

Je bezoeker wil graag zien wat jij kan, dus dan is een portfolio nodig. Dat moet er dan wel een beetje aantrekkelijk uit zien.

Webshop

De plek om jouw diensten of producten te verkopen. Dat kan voor digitale producten zijn of fysieke producten met een shipping system.

E-learningsysteem

Om je kennis te verkopen en cursisten te werven. En natuurlijk met zo min mogelijk tussenkomst van jou. Automatiseren, baby!

Wat heb je daar minimaal voor nodig?

Een betaalsysteem

Jouw webshop of cursussite met iDeal, credit card, PayPal, Bancontact, Afterpay of een ander betaalsysteem of met recurring payments met automatisch incasso.

~
Een SSL-certificaat (groen slotje)

Een SSL-certificaat dat laat zien dat je website alle klantgegevens en transacties via een versleutelde beveiliging verstuurt naar jouw mailbox. Jouw website is veilig!

~
Een website die snel laadt

Een website moet niet zo traag zijn dat je koffie kunt halen en je weekend kunt bespreken voor hij geladen is. Dus pagespeed is essentieel voor jou en je klant. 

Hoe kan ik je helpen bij jouw wensen voor je website?

u
Maak gratis een vrijblijvende afspraak

Jouw website is snel, doelgericht, duidelijk voor je klanten, geschikt voor mobiel en veilig.

Is dat nog niet het geval? In mijn agenda kun je vrijblijvend een afspraak boeken om te kijken wat ik voor jou kan betekenen voor jouw website.

"

Wat mijn klanten vinden

“Ik heb Martha via via leren kennen. Wat een mooie leuke vrouw is zij. Heel open en benaderbaar. Geen vraag is te gek of raar. Ze weet waar ze het over heeft en werkt snel, secuur en netjes. Ik mag haar altijd alles vragen en dan heb ik binnen een dag een antwoord. Ook als ze het even in moet plannen, je weet waar je aan toe bent. Zij heeft meer verstand van websites dan ik en daarom vraag ik nog wel eens of een, door mij gevonden, optie handig is om door te voeren of aan te passen. Bij dat antwoord houd ze gelijk rekening met de gevolgen ervan en die benoemt ze dan ook. Leer ik ook weer van. Het is echt een samenwerking, die voelt als of ze naast je zit om het te doen. Mijn 2 websites Dragen geeft Plezier & Design Geeft Plezier, mijn Draag-informatie en Haak-tips lopen er goed op. Zonder Martha hadden mijn websites er niet zó mooi en wettelijk correct uitgezien. Martha is een topper ❤️.”

Charlotte Stolker

Draagconsulent, Dragen geeft Plezier

“De website Flowing Ki is duidelijk, overzichtelijk en professioneel en ziet er zakelijk uit. En dat is wat ik wilde. TOP gedaan!”

Agnes Renfurm

Do In instructrice en Shiatsu masseuse, Flowing ki

“Martha heeft mijn gehele website opnieuw gebouwd, volledig in mijn nieuwe huisstijl (ism vormgever). Inclusief webshop met allerlei ingewikkelde functies. Mijn podcasts staan erin en automatisch verschijnt mijn nieuwste zichtbaar op de site. Net zoals mijn google reviews.
Alles wat ik bedacht kan ze bouwen. Ik ben super tevreden over Martha! Kwalitatief goed, professioneel, snelle service, zorgvuldig, prettig in omgang, luistert goed naar wat je wilt en meedenkend! Alles van de website werkt top, zowel op mobiel als op je laptop.
Ik raad het iedereen aan om je website door Martha te laten bouwen.”

Marieke Ringrose-Blijleven

Motivatiecoach van pubers én hun ouders, Coachpraktijkblijleven

Recent werk

Benieuwd naar mijn portfolio?

"

Pin It on Pinterest