WhatsApp
Telefoon

Wens ~ #WOT deel 22

door | 31 mei 2018 | WOT | 2 reacties

wens voor een prins op het witte paard

Wens ~ 1) Begeerte 2) Begeren 3) Believen 4) Betrachting 5) Desideratum 6) Dat verlangen we voor de spoorwegen. 7) Eis 8) Felicitatie 9) Gelukwens 10) Geneigdheid 11) Heil 12) Hoop 13) Mededeling 14) Verkiezing 15) Verlangen 16) Verzoek 17) Verzuchting 18) Waarschijnlijkheid 19) Wil 20) Zin


Assepoester zong het al: een droom is een wens van je hart. En als je iets meer dan een keer droomt, dan komt het uit.
Ik droom al jaren dat ik de loterij win, maar ja, dat gebeurt natuurlijk niet als je geen loten koopt. Ik denk dat Assepoes het hier toch een beetje mis had. Overigens: volwassen mensen die geloven wat sprookjesfiguren zeggen, ik zou mijn bedenkingen hebben ;-).

Een wens is een diep verlangen

En hierbij wil ik mijn diepste verlangen met jullie delen. Op zakelijk gebied is mijn diepste wens dat ik mensen mag ondersteunen met hun verwerkingstraject door hen te leren hoe je vervelende ervaringen van je afschrijft in verhalende vorm. En dan met name mensen die, net als ik, stelselmatig gepest zijn.
En privé dan? Ja. Privé heb ik ook verlangens. Natuurlijk! Als ik voor de Miss Universe in aanmerking zou komen, zou ik zeggen het wereldhonger-probleem oplossen. Maar dat is ten eerste een cliché en ten tweede kom ik natuurlijk nooit in aanmerking voor Miss Universe.
Mijn diepste wens is dat ik me geen zorgen hoef te maken over mijn financiën, over mijn gezondheid en over welk land als eerste uit zijn slof schiet: Amerika of Rusland, nu daar allebei idioten aan de macht zijn.
Wat is jouw diepste wens? Durf je die met ons te delen? Of heb je niets meer te wensen over? Ik lees je antwoord graag in de reacties of op je eigen blog!
Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014. Hier vind je alle WOT’s vanaf 2014.
Plaatje: unsplash-logoThomas Peham

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest