Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Werkwijze

Dit is mijn bullet proof stappenplan voor het bouwen van jouw intuïtief, doelgerichte website.
Stap 1
Stap 1

Aanvraag en offerte

Voordat ik een offerte maak, wil ik natuurlijk eerst een kopje koffie met je drinken. Ik leer mijn klanten graag een beetje beter kennen, zodat ik de juiste website voor hen kan maken: intuïtief en doelgerichte websites!


Nadat ik de offerte heb gemaakt, kom ik deze graag bij je bespreken. Daarvoor maak ik graag een nieuwe afspraak met je. We spreken samen de offerte door en als je akkoord bent, dan gaan we van start!

Stap 2
Stap 2

Eerste concept

Eerst maak ik de homepage, zodat je een idee hebt van wat ik in gedachten heb voor het design van de website. Daar mag je feedback op geven. Met je feedback zal ik dan de aanpassingen maken en de overige pagina’s inrichten, zodat je de volledige site in eerste concept kunt zien. Dit is dan het eerste concept van je website. Ik zal in deze fase van je website met je bestaande teksten of dummy teksten werken.

Stap 3
Stap 3

Oplevering

Na je feedback en/of goedkeuring op het eerste concept, zal ik je feedback verwerken en de teksten erin zetten die je mij aanlevert. Je kunt hier nog altijd feedback op leveren en die aanpassingen zal ik nog meenemen in de wijzigingen voor je website de derde fase in gaat.

Stap 4
Stap 4

Live-gang en nazorg

Zodra de website je goedkeuring kan wegdragen, zullen we de site live gaan zetten. In deze fase heb je na oplevering en live-gang nog een maand om de website te testen en doorlopen om te kijken of alles werkt. Binnen deze maand zal ik zaken herstellen die niet overeenkomen met hoe de site vóór live-gang was (op het ontwikkel-domein).

Pin It on Pinterest