Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#WOT 34: veiligheid

door | 22 augustus 2013 | Overige, WOT | 10 reacties

Omdat Irene, aka @PixelPrinses op vakantie is, mag ik deze keer de #WOT doen. Dat vind ik erg gaaf! Dus koos ik voor het woord

Veiligheid: 1) Afwezigheid van gevaar 2) Bescherming 3) Beschutting 4) Beveiliging 5) Beveiligingsinrichting 6) Het veilig zijn 7) Het zonder gevaar zijn 8) Overvloed 9) Protectie 10) Securiteit 11) Waarborg 12) Zekerheid

Kennelijk vindt Irene het heel veilig om de #WOT bij mij achter te laten ;).
Veiligheid is voor mij het afwezig zijn van bedreigingen, zoals vervelende mensen die kwaad willen, ongefundeerde kritiek of opmerkingen die ik niet kan plaatsen.
Veiligheid?
Ook vind ik het veilig hier op mijn blog. Peter en Elja (en Linda) schreven al dat hun blog gelijk is aan hun huis. Datzelfde geldt voor mij ook. Mijn blog is mijn kasteel, mijn vesting. Hier voel ik mij veilig. Veilig genoeg om kennis te delen en over persoonlijke zaken te bloggen. Of mijn humor ten toon te spreiden zoals afgelopen zondag bij het #50books gebeuren.
Wanneer voel jij je veilig? Wat betekent veiligheid voor jou? Wie zijn de mensen die jou veiligheid geven? Ik ben benieuwd naar jullie idee van veiligheid! Laat je linkje achter in de reacties hieronder mijn blog. Volgende week zal Irene het weer oppakken op iBlogbuddy.nl.
Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht, vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen, zoals het bij bloggen hoort en mag kort, lang, in blog, flog- of vlogvorm. Het gaat erom dat je het woord wat elke donderdag gebruikt gaat worden in z’n meest vrije vorm kan uitleggen. Wat vind je ervan, hoe denk je erover, heeft het een metaforische werking, zijn er vergelijkingen, kun je een anekdote terughalen, laat het je dromen of is het vlak en abstract? Wil je andere #WOT woorden terugvinden, check hier! Vergeet ook niet de link naar je eigen blogpost in de reacties te zetten zodat anderen je blog kunnen lezen en reageren.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

10 Reacties

 1. Anna

  Best wel een fijn woord 🙂

  Antwoord
 2. Carel

  morgenochtend is mijn beschouwing op het woord veiligheid hier te vinden, http://wp.me/p1T8Qr-Pa . Niet te vroeg al kijken hoor, ik meld het wel op Twitter en Facebook.

  Antwoord
  • Martha

   Ik gebruik tweets to comment plugin, maar nu social omdat ik vaak op Facebook ook reactie krijg en social trekt dat er ook bij, tenminste, als het goed is. Ik gebruik hem pas 24 uur.

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Linda Kwakernaat (@LindaKwakernaat) - RT @drspee: Vandaag komt het #WOT woord van mij: veiligheid http://t.co/GxxtuktEjp
 2. Linda Kwakernaat (@LindaKwakernaat) - RT @drspee: `Hadden jullie de nieuwe #WOT al gezien? Dit keer via mij vanwege de vakantie van @PixelPrinses http://t.co/GxxtuktEjp
 3. #WOT deel 34 | iBlogBuddy.nl - […] van deze week. Dit is mijn poging om mee te doen aan deze #WOT met het prachtige woord dat…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest