Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#WOT 37: Fier

door | 12 september 2013 | Overige, WOT | 4 reacties

trots

Fier ~ 1) Aanzienlijk 2) Deftig 3) Dapper 4) Doortastend 5) Edel 6) Flink en sterk 7) Frank 8) Ferm 9) Flink 10) Glorieus 11) Groots 12) Grootsig 13) Hooghartig 14) Hoogmoedig 15) Hovaardig 16) Indrukwekkend 17) Kloek 18) Kroes 19) Kuin 20) Kaarsrecht 21) Majestueus 22) Moedig 23) Met rechtmatige trots 24) Nobel 25) Onvervaard 26) Ongebukt 27) Opgeheven

bron
Ik heb twee boeken.
Eén boek is donker, zwart en grauw, maar met gouden minilettertjes staat mijn naam geschreven. Het is het boek met alle ellende en alle rottige herinneringen en al het onrecht uit mijn leven. Een dik boek met grijze bladzijden, donkere bladzijden, zwarte bladzijden en inktzwarte bladzijden. Het is een boek dat ik niet graag open doe. Ik ben er niet fier op. Inmiddels lukt het me om veel van die bladzijden te bekijken, ze te lezen en ze af te sluiten. Hoofdstuk na hoofdstuk heb ik de afgelopen twee jaar doorgeworsteld.
Omdat ik zo geworsteld heb, kon ik inmiddels een nieuw boek beginnen. Eentje met allemaal kleuren op de omslag. Een schitterende regenboog die je tegemoet sprankelt met onvermoede schatten aan het einde ervan. In dit boek, dat begon als een dun tijdschriftje, staan mijn overwinningen, mijn kleine stapjes vooruit en mijn grote sprongen voorwaarts. Hier sla ik de complimenten en de steunbetuigingen op die ik gekregen heb via Twitter of andere sociale media of die ik mondeling heb ontvangen. Dit is het boek waar ik het meest fier op ben, waar ik met opgeheven hoofd in kan kijken. Het mooiste boek in mijn verzameling.
Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht, vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen, zoals het bij bloggen hoort en mag kort, lang, in blog, flog- of vlogvorm. Het gaat erom dat je het woord wat elke donderdag gebruikt gaat worden in z’n meest vrije vorm kan uitleggen. Wat vind je ervan, hoe denk je erover, heeft het een metaforische werking, zijn er vergelijkingen, kun je een anekdote terughalen, laat het je dromen of is het vlak en abstract? Wil je andere #WOT woorden terugvinden, check hier!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

4 Reacties

 1. Cin

  en ik ben fier op je dat je het eerste boek bent gaan lezen en dat je een nieuw boek durfde te beginnen. Dikke duim!

  Antwoord
 2. Debbie Peteri

  Fier op jou! Respect!

  Antwoord
 3. Linda Kwakernaat

  Een Fiere Blog van een stoere vrouw!!
  Stoerr
  OT : ik vond het top , tot snel!

  Antwoord
  • Martha

   Ik ook :D. Heel gezellig!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest