Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#WOT 52: vraagteken

door | 29 december 2016 | Overige, WOT | 10 reacties

vraagteken

? ~ 1) Haakvormig leesteken 2) Leesteken 3) Signum interrogandi 4) Taalteken 5) VraagtekenDe #WOT van vandaag is een vraagteken, of zoals er zo mooi in de omschrijving staat: een signum interrogandi. 51 weken lang heb ik het woord van de week verzonnen en nu dacht ik jullie eens een woord te laten verzinnen. Vandaar een vraagteken.
Natuurlijk wordt jullie inventiviteit wel beloond: ik zal jullie woorden gebruiken om er een mooi verhaal van te maken, waarin ik link naar jullie blogs. Dus voor mij wordt dit ook een uitdaging, want ik wil mezelf er niet met een Jantje-van-Leiden van afmaken.
Kortom: leef je uit. Ik heb alleen wel een vraag:

Maken jullie het me niet té moeilijk? Vraagteken?

Ik ben echt heel benieuwd naar jullie woorden. Misschien is het wel een favoriet woord, een woord dat je vaak gebruikt, of misschien een woord waarvan je niet wil dat het vergeten wordt? Misschien is het een woord dat je ooit gehoord hebt, maar waarvan je de betekenis niet weet en dat nu voor eens en voor altijd gaat uitzoeken. En heel misschien is het dat ene woord waar je een warm gevoel van krijgt, of juist de koude rillingen? Of een woord dat je altijd verkeerd verstaan hebt. Het mag dus echt van alles zijn.
Ik ga volgend jaar gewoon door met de #WOT. Dus in 2017 weer een nieuw woord!
#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

10 Reacties

 1. marjanne56

  Allereerst super bedankt voor de #WOT input elke week, Martha!
  Ik lees ze allemaal en af en toe nam ik de tijd ervoor om ook een blog erover te schrijven. Inspiratie gaf je me genoeg dit jaar.
  Leuke uitdaging en vraagtekenblog. Het woord wat het eerst naar boven floepte = Comfortabel…
  Het woord raakte mij en ik begreep wat de verpleegkundige bedoelde.
  Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal en de woorden die je worden aangereikt…. en ga ruimte maken in mijn agenda om met dit woord een blog te maken.

  Antwoord
 2. Stephan

  Zonder vraag geen vraagteken. Omdat er in mijn hoofd zitten altijd meer vragen dan antwoorden zitten, werd het weer eens tijd om een vraagteken te schrappen. Hierbij mijn antwoord.
  http://blog.stephankoopmans.nl/wot-52-vraag/
  Bedankt Martha, tot volgend jaar!

  Antwoord
 3. Anna Maria Boland

  Ik heb WOT wat laat ontdekt en schreef niet elke donderdag mee. Ik ben blij dat je volgend jaar doorgaat hiermee, want ik wil regelmatig aan mee doen. Het zo leuk!
  Mijn woord? Lanterfanten. Prachtig vind ik het.

  Antwoord
 4. jannietr

  Mijn blog komt hopelijk morgen, was de hele week druk met de logeerpartij van de kleindochters. Het woord (als ik nog niet te laat ben) dat mij spontaan te binnen schoot was: mantelzorger. Misschien kun je er iets mee?

  Antwoord
 5. Ali

  Ik heb deze #WOT dus finaal gemist, ga vanavond kijken of ik er nog iets mee kan

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Vraagteken: #WOT deel 52 - StukjesStukjes - […] Iedere donderdag publiceert @drspee een woord waar je over mee kunt bloggen, vloggen, ploggen of op een andere manier…
 2. De uitdaging van de WOT » Tekstbureau DrsPee - […] jaar, nou ja, drie WOT’s geleden, ging ik een uitdaging aan. Jullie mochten een woord verzinnen en ik zou daar…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest