WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 10: Eerlijk

door | 07 maart 2013 | Overige, WOT | 8 reacties

Eerlijk ~ openhartig, rechtdoorzee, betrouwbaar, open, oprecht, rechtschapen, rechtvaardig, trouwhartig behoorlijk, billijk, fair, fatsoenlijk ongeveinsd, rechtuit, ronduit, zuiver

“Hallo, ik ben Angelica, een Spaanse, slanke vrouw met donker lang haar en een vurig temperament. Mijn hobby’s zijn dansen, uitgaan en feesten tot diep in de nacht.” 
Hoi, mijn naam is Peter. Ik ben een gespierde man, bruine ogen, blond stekeltjes haar en ik houd van lange wandelingen aan het strand. Feesten vind ik ook leuk en fitness doe ik drie keer in de week.”
Contactadvertenties. Degenen die eerlijk zijn, is mijn ervaring, zijn misschien op twee handen te tellen. Ik ken wel mensen die via datingsites aan de man zijn gekomen, maar ook die zijn op één hand te tellen. Jammer, want eerlijk gezegd vind ik het een aardig medium om in contact te komen met mensen als je al wat ouder bent en niet meer tot de late uurtjes in een disco staat te stampen. Mijn vertrouwen in die sites is door wat rare ervaringen toch geslonken. Kon iedereen maar eerlijk zijn op zo’n site.
Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht, vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen, zoals het bij bloggen hoort en mag kort, lang, in blog, flog- of vlogvorm. Het gaat erom dat je het woord wat elke donderdag gebruikt gaat worden in z’n meest vrije vorm kan uitleggen. Wat vind je ervan, hoe denk je erover, heeft het een metaforische werking, zijn er vergelijkingen, kun je een anekdote terughalen, laat het je dromen of is het vlak en abstract?
photo credit: 1000 anuncios de publicidad y más… via photopin cc

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

8 Reacties

 1. Hendrik-Jan

  Tja het internet hoeft niet altijd nare ervaringen op te leveren. Maar er lopen inderdaad veel rare kwibussen rond op het www. Net als in de echte wereld.

  Antwoord
  • drspee

   Ik heb ook wel goede ervaringen gehad met internetdaten hoor, maar op de een of andere manier blijven de negatieve toch meer hangen….

   Antwoord
 2. Irene

  Ja, iedereen laat zichzelf liefst van z’n mooiste en achteraf meest irritante kant zien 😉 Heb je al eens aan speeddaten gedaan? 😉

  Antwoord
  • drspee

   Ik heb nog nooit aan speeddaten gedaan. Jij wel?

   Antwoord
 3. carel

  eerlijk duurt het langst en je belazert toch jezelf en een ander wanneer je je mooier voordoet dan je bent?

  Antwoord
  • drspee

   Je hebt helemaal gelijk. Als je je mooier voordoet, dan ben je vooral jezelf aan het belazeren, vind ik, en de ander aan het benadelen.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest