Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 10: Werelds

door | 06 maart 2014 | Overige, WOT | 4 reacties

werelds, gesigneerd

Werelds ~ 1) Aards 2) Frivool 3) Lichtvaardig 4) Mundaan 5) Mondain 6) Mondian 7) Niet kerkelijk 8) Niet christelijk 9) Onheilig 10) Ongewijd 11) Profaan 12) Seculair 13) Tijdelijk 14) Tellurisch 15) Vleselijk 16) Wereldlijk

Wereldvreemde mensen ken ik wel. Ik denk eigenlijk dat ze niet wereldvreemd zijn, maar gewoon zichzelf durven zijn. Ik reageer hier op het blog van Irene die geen groter compliment kent dan het woord werelds. Ze werd aangenaam verrast door een buurvrouw die ineens een oplossing verzon voor een probleem.
Werelds is voor mij iemand die met twee benen op de grond staat. Sterker nog, met twee voeten in de klei zelfs. Iemand die kan relativeren en mijn doordravendheid kan temperen. Ik ben er nog niet veel tegengekomen overigens die dat kunnen.

Wat ik ook werelds vind….

Thomas van Luyn heeft zijn boek vanavond voor me gesigneerd! Ik vind het geweldig! Nee, ik vind het werelds!

werelds, gesigneerd

Gesigneerd door Thomas van Luyn!


Ik zal even vertalen wat er staat:

Voor Martha die in de Bloemenbuurt woont. Koot & Bie hadden een nummer “Bah bah Bloemenbuurt!” Maar dat ging over Hilversum geloof ik

Wat ben ik waanzinnig trots!
 

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

4 Reacties

 1. carel

  leuk, zo’ n gesigneerd boek

  Antwoord
 2. Irene

  Oei, da’s gaaf. En werelds bovendien! 🙂

  Antwoord
 3. Irene

  Trouwens, mijn verhaal handelde niet eens zozeer over de oplossing van het probleem danwel dat de dame in kwestie iets wereldser bleek dan iedereen verwachtte. :p

  Antwoord
  • Martha

   LOL, ik parafraseerde omdat het beter in mijn verhaal paste 😛

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. #50books vraag 13 - Drspee - […] Bij mijn computertafeltje liggen vooral boeken die ik gebruik voor het maken van wekelijkse taalposts, dus studieboeken Nederlands en…
 2. #50books vraag 13 - Martha blogt privé - […] Bij mijn computertafeltje liggen vooral boeken die ik gebruik voor het maken van wekelijkse taalposts, dus studieboeken Nederlands en…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest