Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 11: jungle

door | 13 maart 2014 | Overige, WOT | 0 Reacties

P1020628

Jungle ~ 1) Brei 2) Bos 3) Bos met dicht struikgewas 4) Dicht oerwoud in Zuid-Amerika 5) Dicht oerwoud 6) Ondoordringbaar bos 7) Ongerepte natuur 8) Oerwoud 9) Oerbos 10) Ondoordringbaar woud 11) Rimboe 12) Tropische wilde vlakte 13) Tropische wildernis 14) Tropisch regenwoud 15) Wild gewas 16) Wildernis 17) Woud

Wat doet de ongerepte natuur met mij? Goede vraag. Als inwoner van een zeer grote stad kom ik helaas niet zo vaak ongerepte natuur tegen. Gelukkig ligt mijn huisje op tien minuten lopen van de zee, hoewel ik daar niet vaak ben. Maar de zee heeft altijd een kalmerende invloed op mij. Het eeuwige eb en vloed, op en neer, heen en weer van de golven maakt dat ik mijn gedoetjes even achter me laat en gewoon intens kan genieten van het zoute water. Het liefst als het stormt en dat je tegen de wind in kan leunen en toch rechtop blijft staan. Dat is mijn jungle: gezandstraald worden door het opwaaiende zand en dan met rooie oren en wangen aan een heerlijk kopje thee gaan zitten op de boulevard.


Een van de mooiste liedjes die ik ken over de zee is die van Paul van Vliet:
http://www.youtube.com/watch?v=KXBPzm5j-Ls
Liever niet in de zomer, als iedereen hutje mutje op het strand ligt: de tenen van de achterbuurman in je nek en gillende kinderen overal om je heen. Dat is ook een jungle, maar van een andere soort, die ik liever vermijd.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest