Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 12: Hectiek

door | 20 maart 2014 | Overige, WOT | 2 reacties

thee, hectiek, onthaasten

Hectiek ~ drukte waar je een beetje een opgejaagd gevoel van krijgt

thee, hectiek, onthaastenVanochtend werd ik om tien over tien wakker gebeld: “Hallo, je spreekt met je chiropractor. Volgens mij hadden we om tien uur een afspraak.” Shit, dat is waar! Helemaal vergeten en compleet verslapen! Gelukkig kon ik een nieuwe afspraak met haar maken. Stom, maar gelijk wel flinke hectiek in huize Martha. Dus snel opgestaan, want ook de auto moest een kleine beurt, bandenwissel en een sterretje verwijderen. Om half elf zat ik aan mijn ontbijt. Er werd gebeld: “Goedemorgen, met de Fiatdealer. Wij hadden uw auto ingepland voor een kleine onderhoudsbeurt. We vroegen ons af waar u bleef.” Shit! Nog meer hectiek in huize hectisch! Ik was er binnen twintig minuten, auto ingeleverd en met een leenfiets terug naar huis. Ruim vier kilometer met de wind mee.
Vanmiddag kon ik mijn autootje weer ophalen. Hele weg wind tegen: dat is echt niet grappig als je astma hebt. Buiten adem kwam ik aan. Ik haalde mijn auto op en besloot om naar Kijkduin te gaan.

Even de hectiek ontvluchten

Ik had mijn ereader bij me en kon een plekje vinden uit de wind en in de zon. Ik bestelde een kop thee en later nog een cappuccino. Heb heerlijk in het zonnetje gezeten en genoten en onthaast. Nu zit ik met roodverbrande kop en bef en dito armen dit heerlijk onthaaste blog te tikken voor de #WOT. Ik ben onthaast, voel me rustig en tevrêe. Ik heb even geen klagen meer. Heerlijk geen hectiek, maar tot rust komen met een kop thee en een terras en het boek De kraamhulp van Esther Verhoef op je ereader. Het geruis van de zee in je oren en rust in mijn overvolle koppie. Dit is een dag om in te lijsten.
Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht, vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen, zoals het bij bloggen hoort en mag kort, lang, in blog, flog- of vlogvorm. Het gaat erom dat je het woord wat elke donderdag gebruikt gaat worden in z’n meest vrije vorm kan uitleggen. Wat vind je ervan, hoe denk je erover, heeft het een metaforische werking, zijn er vergelijkingen, kun je een anekdote terughalen, laat het je dromen of is het vlak en abstract? Wil je andere #WOT woorden terugvinden, check hier!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

  1. Cin

    Mooi hoe je zo’n hectische dag hebt weten om te buigen.Heel knap!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest