Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 17: rust

door | 28 april 2016 | Overige, WOT | 5 reacties

Rust ~ 1) Adempauze 2) Bekende personen en groepen 3) Bezitting 4) Beheerstheid 5) Bedaardheid 6) Commando 7) Cesuur 8) Caesuur 9) Deel van wedstrijd 10) Deel van een schip 11) Deel van muziekschrift 12) Dat roest zonder te oxideren (crypt.) 13) Gemoedsrust 14) Gerustheid 15) Glasplaat 16) Gemak 17) Geruststelling 18) Halftime 19) Het niet actief zijnWe gaan maar door en door en door. Nog even dit, nog even dat en ondertussen rennen we onszelf voorbij. Gelukkig heb ik even rust genomen om deze WOT te schrijven. Lekker lui in mijn stoel, laptop op schoot een beetje tikken.

Even wat rust nemen

Maar dat was gisterenavond. Als deze blog online komt, ben ik al weer aan het sporten. Lesje xcore, kopje koffie, lesje step.
Rusten is voor iedereen anders. Voor mij is het gewoon even bijtanken in mijn luie stoel, even niets doen, mijzelf tot rust brengen. Maar voor mij is het ook een beetje haken, nergens anders aan denken dan de volgende steek, de volgende kleur, het volgende project. Mijn hoofd leegmaken. Ook dat is rusten voor mij.
Wat is rusten voor jou? Of denk jij: ik rust wel als ik onder het gras kom te liggen? Ik ben weer heel nieuwsgierig naar jouw manieren om tot rust te komen!
#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

5 Reacties

  1. Anna

    Rust is … lezen, wandelen, genieten van iemands aanwezigheid ☺

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. #WOT deel 17: rust - MightyMusings - […] De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het door moi overgenomen, vervolgens Hendrik-Jan de Wit en nu…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest