Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 18: deadline

door | 30 april 2015 | Overige, WOT | 4 reacties


Deadline ~ 1) Geen telefoonverkeer mogelijk, dan is alles klaar! (crypt.) 2) Limiet 3) Termijn 4) Tijdslimiet 5) Tijdlimiet 6) Uiterste datum 7) Uiterste datum (eng.) 8) Uiterste termijn


Ik werk persoonlijk het beste met een deadline. Als ik weet waar ik naar toe moet werken, dan heb ik een doel. Dan weet ik wanneer iets af moet zijn en dan is het ook af. Geef mij maar een deadline, liefst met consequenties, dan werk ik het beste. En dan lever ik mijn beste werk af.
Er zijn mensen die helemaal in de stress schieten van een deadline. Die verlammen en die kunnen helemaal niets meer. Een deadline is voor deze mensen een straf. Het werkt niet voor hen.
Ik heb zelf nog nooit gehoord van mensen die ertussenin zitten. Mensen die een deadline hebben, maar daar lang van tevoren mee aan de slag gaan en ruim op tijd klaar zijn.
Ik ben dus benieuwd hoe het met jou zit. Ben jij iemand die tegen de klippen werkt om de deadline te halen of ga je rustig aan de slag met je taak? Of zit je ertussenin? Hoe pak jij een taak aan waarbij je een deadline moet halen? Ik lees het weer graag, maar ik moet nu even zelf een deadline halen voor twaalf uur vanavond!
#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen blog onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.
De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door Irene van Putten en Hendrik-Jan de Wit.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

4 Reacties

  1. Rob Alberts

    Ik werk graag vooruit. Om mijn werk dan even te laten bezinken. Voor de deadline wil ik dan mijn laatste doordachte verbeteringen aanbrengen.
    Vriendelijke groet,

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Zeg maar 'Pix' (@purepixelpassie) - “@drspee: #WOT deel 18: deadline http://t.co/CW6HrXZDm4 Schrijf je mee? De deadline is vandaag ;)”
  2. #WOT deel 18: deadline - iPIXtitude - […] De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door moi, vervolgens door Hendrik-Jan de Wit en…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest