Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 25: bijzonder

door | 21 juni 2014 | Overige, WOT | 2 reacties


Bijzonder ~ exceptioneel, afwijkend, afzonderlijk, apart, buitengewoon, eigenaardig, excentriek, markant, ongewoon, origineel, raar, speciaal, specifiek, vreemd, zonderling extra, in hoge mate, uiterst, uitgelezen, uitmuntend, uitzonderlijk, verregaand, zeer particulier, eigen, privé, privaat, singulier

Deze week heb ik echt een aantal bijzondere dingen meegemaakt. Om te beginnen was daar natuurlijk mijn bijzondere ervaring van dinsdag, waarbij ik tegen een enorm diepe ervaring aanliep. Daar ga ik natuurlijk mee aan de slag. Ik laat me niet zo maar uit het veld slaan. Overigens kreeg ik een paar hartverwarmende reacties op Twitter, waar ik heel blij mee ben en die ik heel bijzonder vind:

Bijzonder was ook het netwerkontbijt van Hotzzpot

Hotzzpot is een organisatie voor zelfstandige ondernemers die netwerkbijeenkomsten organiseert, waaronder het ontbijt van afgelopen donderdag. Ik mocht me daar presenteren en mijn zoekvraag delen. Dat deden de andere aanwezigen ook. Hierbij ontstonden leuke contacten waar misschien wel brood in zit. Ik vond het heel bijzonder om dit mee te maken.

Een bijzonder fruithapje

Wat het allermooist en meest bijzonder was voor mij deze week, was het geven van een fruithapje aan mijn elf maanden oude nichtje. Ze hapte alles naar binnen. Zo vrolijk en zo veel lachen. Het is zo’n blije baby en zo lief. Dat maakt mij echt een trotse tante. Dat je dan een prachtige poepluier mag weggooien omdat je zusje aan het werk is en jij hebt aangeboden om op te passen, dat is ook heel euh… bijzonder.
Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht, vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen, zoals het bij bloggen hoort en mag kort, lang, in blog, plog- of vlogvorm. Het gaat erom dat je het woord wat elke donderdag gebruikt gaat worden in z’n meest vrije vorm kan uitleggen. Wat vind je ervan, hoe denk je erover, heeft het een metaforische werking, zijn er vergelijkingen, kun je een anekdote terughalen, laat het je dromen of is het vlak en abstract? Wil je andere #WOT woorden terugvinden, check hier!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

 1. Marjanne

  Ik moet nog veel lezen van jou../ Ik wil nog veel lezen 😉 Dat gaat vast beter lukken met een abonnement op jouw Blog. #succes

  Antwoord
  • Martha

   Dank je wel! Supergaaf dat je nu mijn blogs via de mail krijgt!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest