WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 25: man

door | 18 juni 2015 | Overige, WOT | 2 reacties


Man ~ 1) Boer 2) Bink 3) Brits eiland 4) Bruidegom 5) Brok 6) Beroep 7) Eenheden 8) Engelse eilanden 9) Engels eiland 10) Eiland voor de Engelse kust 11) Eiland in de ierse zee 12) Eega 13) Echtgenoot 14) Eiland bij engeland 15) Europees eiland 16) Gast 17) Gozer 18) Getrouwden 19) Ga 20) Gade 21) Gemaal 22) Geen vrouwelijk eiland (crypt.) 23) Held


Twee weken geleden was het WOT woord: vrouw. Een woord dat veel stof deed opwaaien. Dus ik dacht, dat kan best nog een keer, maar dan nu met de tegenhanger van het woord vrouw.

De man

Ik snap hem niet. Voor mij blijft hij een mysterie dat schier onoplosbaar lijkt. Maar wel een fascinerend mysterie. Ik zie mannen graag en ik heb persoonlijk meer vrienden dan vriendinnen, misschien ook vanwege mijn mening over vrouwen (zie het reeds eerder gelinkte WOT-woord van twee weken geleden). Maar dat wil niet zeggen dat ik ze ook helemaal begrijp en doorgrond.
En natuurlijk zijn er ook exemplaren bij die erg easy on the eyes zijn, want geef toe: welke vrouw kijkt niet graag naar George Clooney, Brad Pitt of Johnny Depp om maar een paar dwarsstraten te noemen.
Zo zat ik dinsdag met een vriendin een beetje te praten over het fenomeen man en al snel kwamen we terecht bij een aantal HBO-series die zij kijkt en mij aanraadde, voornamelijk vanwege de prachtige exemplaren die daarin een hoofdrol spelen. Ze had het over de serie Vikings waarin Ragnar Lodbrok, gespeeld door Travis Fimmel en zijn broer Rollo die wordt gespeeld door Clive Standen en over een andere serie die ik me niet meer kan herinneren. Allemaal prettig om naar te kijken.
Alle gekheid op een stokje. De man is natuurlijk heel erg noodzakelijk voor alles wat wij vrouwen niet kunnen. En dat is niet veel, dat is niet weinig, dat is… eh alles wat ik nu wil opschrijven schoffeert of de vrouw of de man en daar klets ik me niet meer uit.
Terug naar de veilige optie: ik ga jullie om je mening vragen. Wat vind jij van de man? Ik ben nieuwsgierig. Laat een link naar je blog of je reactie achter onder mijn blog en ik lees het weer graag.
#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen blog onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.
De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door Irene van Putten en Hendrik-Jan de Wit.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

  • Martha

   Jij bent nooit te laat, hooguit fashionably late 😉

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Martha Pelkman (@drspee) - De nieuwe #WOT staat er weer! http://t.co/hNOLf4NRg2 Het moest er een keer van komen natuurlijk 😉
 2. Zeg maar 'Pix' (@purepixelpassie) - Doe mee met @drspee 's #WOT... RT http://t.co/5bW3XbMylJ
 3. #WOT deel 25: man - MightyMusings.nl - […] zijn zoals Martha’s #WOT al roept ongekende mysteries. Ik ben gauw geneigd tot het hebben van vriendschappen met mannen…
 4. #WOT deel 25: man - iPIXtitude - […] zijn zoals Martha’s #WOT al roept ongekende mysteries. Ik ben gauw geneigd tot het hebben van vriendschappen met mannen…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest