WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 32: weg

door | 11 augustus 2016 | Overige, WOT | 7 reacties

De weg die neemt, moet je soms zelf maken

Weg ~ 1) Afstand 2) Autoweg 3) Apo (Grieks) 4) Absent 5) Afwezig 6) Allee 7) Baan 8) Baanvak 9) Bevel 10) Broodje 11) Communicatiemiddel 12) Deel van een stad 13) Doorgang 14) Deel van een wijk 15) De deur uit 16) Die straat is niet te vinden (crypt.) 17) Ertussenuit 18) Etappe 19) Ervandoor 20) Ervandaan 21) Elders 22) Failliet 23) Foetsie


De weg die neemt, moet je soms zelf maken

bron


Als ik aan het woord ‘weg’ denk, dan hoor ik altijd een zinnetje in het Engels in mijn hoofd: The road less travelled. Een zin die mij altijd een beetje melancholisch maakt. Waarschijnlijk omdat ik zelf altijd deze weg neem. Het is de weg die vaak moeilijker begaanbaar is en die je naar onverwachte plaatsen leidt.

De weg die je neemt, moet je soms zelf maken

Dat kun je doen door steeds nieuwe wegen te proberen. Iedere aftakking te testen tot je de voor jou juiste weg vindt. En dan? Blijf je dan op het pad? Wat is de beste manier om op dat pad te blijven? En wat doe je als je van je weg afgaat? Wat doe je als anderen je van je bestemming houden? En hoe maak jij je eigen weg?
Best wel diepe vragen voor zo’n gewone donderdagochtend. Vragen waar ik zelf over na zou kunnen denken, maar op dit moment ben ik op trainingskamp in Spanje en sta ik mij in mijn karatepak in het zweet te werken onder de Spaanse zon. Op dit moment concentreer ik me waarschijnlijk op mogelijkheden om klappen te ontwijken.
Ik wil natuurlijk wel graag lezen wat jullie antwoorden zijn op de vragen die op je levensweg komen. Of misschien neem jij wel de easy way out? Post (de link naar) je antwoord weer mooi onder dit blog en als ik WiFi heb, dan lees ik ze vandaag nog!
#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

7 Reacties

  1. Anna

    De ‘easy way’ is vaak gewoon op dezelfde manier blijven aanmodderen. Omdat het gekend is. Al is de term bedriegelijk want daarom is het ook nog niet echt de makkelijkste weg als je begrijpt wat ik bedoel…lol… Niet simpel.

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. #WOT deel 32: weg - Mighty Musings - […] Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat daar een link achter…
  2. Weg: #WOT deel 32 - StukjesStukjes - […] Iedere donderdag publiceert @drspee een woord waar je over mee kunt bloggen, vloggen, ploggen of op een andere manier…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest