WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 38: zenuwachtig

door | 22 september 2016 | Overige, WOT | 7 reacties

Succes op het EK in Denemarken

Zenuwachtig ~ 1) Angstig 2) Geagiteerd 3) Gejaagd 4) Gespannen 5) Haastig 6) Jachterig 7) Nerveus 8) Opgewonden 9) Onrustig 10) Schutterig 11) Zeer opgewonden 12) Zemelachtig


Succes op het EK in Denemarken, zenuwachtig voor RotterdamInmiddels begin ik toch wat nerveus te worden. Over een week is het EK karate in Rotterdam en ik doe mee in de zogenaamde Masters categorie. De categorie voor dames op leeftijd, de categorie voor vrouwen van 35 jaar en ouder.
Ik heb er ontzettend veel zin in, om mee te doen, maar ik vind het ook spannend. Vorig jaar werd ik in Denemarken geheel onverwacht derde en dat schept toch wel verwachtingen voor dit jaar. In ieder geval bij mij. Ik wil op zijn minst hetzelfde niveau bereiken en als het lukt tweede worden. Ik hoop dat het erin zit.

Daarom ben ik zenuwachtig

Waarschijnlijk leg ik mijzelf toch iets teveel druk op. Natuurlijk ga ik ernaartoe om plezier te hebben, mensen uit andere landen te zien die ik in Spanje heb leren kennen en om een feestje te vieren op de Sayonaraparty na afloop op zondag. Maar na negen maanden trainen wil ik toch graag iets neerzetten. Het is toch een hele bevalling wel.
Mocht je willen kijken en niet naar Rotterdam kunnen komen, dan kun je hier de livestream bekijken. Mijn moeder zal ook kijken, maar van anderen wil ik het eigenlijk niet weten. Dan word ik nog nerveuzer dan ik nu al ben. Laat het me achteraf maar weten of je gekeken hebt. Ik zal de link zeker nog delen op Twitter de komende twee week. Hoe zenuwachtig ik ook ga worden. Ik ben waarschijnlijk rond negen uur ‘s ochtends al aan de beurt.
Ben jij wel eens ergens zenuwachtig voor? Hoe ga jij daarmee om? Ik lees graag hoe jij je zenuwen in bedwang houdt! Misschien haal ik er nog wat tips uit.
#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

7 Reacties

  1. marjanne56

    Ik wens je heel veel succes Martha, hopelijk in goede gezondheid kan je je wedstrijd spelen.. ik volg je en duim voor je.. zenuwachtig dat wel. toitoitoi.

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. #WOT deel 38: zenuwachtig | Anna Maria in het Nederlands - […] er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Je kunt ook bij Drs. Pee een link naar je eigen blog…
  2. Zenuwachtig: #WOT deel 38 - StukjesStukjes - […] Iedere donderdag publiceert @drspee een woord waar je over mee kunt bloggen, vloggen, ploggen of op een andere manier…
  3. #WOT deel 38: zenuwachtig | Anna Maria in het Nederlands - […] er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Je kunt ook bij Drs. Pee een link naar je eigen blog…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest