Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

WOT deel 39: winnen (is belangrijker dan meedoen)

door | 29 september 2016 | Overige, WOT | 7 reacties

Winnen is belangrijker dan meedoen!

Winnen ~ 1) Aanwerven 2) Behalen 3) Bovenhand krijgen 4) Delven 5) Door inspanning verkrijgen 6) Gewinnen 7) Het zegevieren 8) Inhalen 9) Inpalmen 10) In een strijd zegevieren 11) Nummer een zijn 12) Onttrekken 13) Opdoen 14) Overwinnen 15) Paaien 16) Snaaien 17) Strijken 18) Verdienen 19) Verkrijgen 20) Verslaan 21) Verwerven 22) Voordeel behalen


Winnen is belangrijker dan meedoen!Meedoen is belangrijker dan winnen. Morgen is het zo ver. Op het moment van schrijven (zondagavond 25 september*) is de stand van zaken dat ik om vijf voor half twaalf ‘s ochtends aan de beurt ben om mijn kata te laten zien.
Meedoen is belangrijker dan winnen. Na maanden voorbereiding is het dan echt zo ver: de mat is opgebouwd, de inschrijving is gedaan en de laatste trainingen zijn geweest. Nog een dagje wachten.
Meedoen is belangrijker dan winnen. In Denemarken vond ik vorig jaar een prachtig citaat op een koelkastmagneet, waar ik me dit jaar aan vast ga houden. Sometimes you win, sometimes you learn.
Meedoen is belangrijker dan…

F*ck dat! Ik ga gewoon om te winnen!

Hoe gaan jullie om met winst en verlies? Denk jij dat winnen of verliezen niet uitmaakt? Of ben jij superfanatiek en maakt het niet uit of het gaat om een spelletje Risk of Monopoly of dat je een EK wil winnen? Ik lees weer graag wat jouw gedachten zijn over winst en verlies.
#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.
*Ik heb een beetje vooruitgewerkt, want dit zat in mijn hoofd en moest eruit vanavond (zondag 25 september dus). Als de tijd van de wedstrijd verandert, dan laat ik dat zeker nog weten. Hier vind je de livestream! Vooralsnog sta ik op mat (tatami) 4, maar ook dat kan weer veranderd zijn.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

7 Reacties

 1. marjanne56

  Ik wens je alle energie en kracht toe om te winnen!
  Toitoitoi x

  Antwoord
  • Martha

   Ha Marleen,
   Ik ben derde geworden. Blog volgt, zodra ik minder moe ben 😉

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Winnen: #WOT deel 39 - StukjesStukjes - […] Iedere donderdag publiceert @drspee een woord waar je over mee kunt bloggen, vloggen, ploggen of op een andere manier…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest