Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 4: slaap

door | 22 januari 2015 | Overige, WOT | 5 reacties

Slaap ~ 1) Behoefte aan rust 2) Bedrust 3) Deel van het lichaam 4) Deel van het gelaat 5) Deel van een hoofd 6) Deel van het hoofd 7) Deel van het gezicht 8) Dutje 9) Korte slaap 10) Lichaamsdeel 11) Maf 12) Niet wakker zijn 13) Nachtrust 14) Onbenullig 15) Rust aan het hoofd 16) Rusttoestand 17) Rust 18) Rust aan uw hoofd (crypt.) 19) Saai


Slaap. Iets waar ik de laatste tijd enorme behoefte aan heb. Verhuizen is best een zware klus. Hoewel het ook leuk is omdat je kunt nadenken over je inrichting, behang en andere zaken, maar het is enorm vermoeiend. Het liefst zou ik de hele dag slapen.
Maar dat kan natuurlijk niet.
Vanuit het karate denk ik op een andere manier aan slaap. Een van de technieken die we maken, is direct gericht op de slaap. Als je daar op de juiste manier geraakt wordt, kan dat heftige gevolgen hebben voor je leven. Dat is een techniek waar we erg voorzichtig mee zijn dus.
Slaap: niet wakker zijn. Maar wat is jouw idee bij slaap? Waar moet jij aan denken? Slaap je snel in of juist niet? Of doe je een dutje tussendoor? Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw ideeën over slaap. Laat een linkje achter naar je eigen blog of zet het hieronder in de reacties neer. Ik lees het graag!
#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen blog onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.
De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door Irene van Putten en Hendrik-Jan de Wit.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

5 Reacties

 1. Linda Kwakernaat

  Haha ik heb liever geen mep op mijn slaap!
  Ik las het eerst niet goed 😉

  Antwoord
 2. Sonja

  Ik heb m’n blogritme weer te pakken en sluit graag weer aan bij de wekelijkse #WOT 🙂 Met plezier ga ik jullie blogs lezen en uiteraard laat ik er een reactie achter…
  Hierbij mijn bijdrage. Weekje te laat, ik was nog in slaap haha.
  ‘Je eigen leven leiden’ http://sonjabroekhuizen.nl/blog/je-eigen-leven-leiden/

  Antwoord
  • Martha

   Wat leuk Sonja! Je bent van harte welkom om mee te schrijven 🙂

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Martha Pelkman (@drspee) - #WOT deel 4: slaap http://t.co/iWbWQjNuxz
 2. Hendrik-Jan de Wit (@hjwdewit) - RT @drspee: #WOT deel 4: slaap http://t.co/iWbWQjNuxz

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest