Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

WOT deel 4: winter

door | 26 januari 2017 | Overige, WOT | 9 reacties

koud in de winter

Winter ~ 1) Deel van een jaar 2) Deel van het jaar 3) Jaardeel 4) Jaargetijde 5) Koude jaargetijde 6) Nederlandse vlootvoogd 7) Periode die er ‘n wit landschap van kan maken ( crypt) 8) Schrijver 9) Seizoen 10) Vroege voorjaar‘t Heerst. Iedereen in mijn omgeving is lamlendig, moe en grijpt met enige regelmaat naar de dichtstbijzijnde box met tissues. Griep en winter lijken tot in de eeuwigheid met elkaar verbonden. En hoe het komt, komt het, maar ik kan me niet voorstellen dat het met de kou te maken heeft. Eerder heeft het te maken met het feit dat we ons misschien niet warm genoeg kleden. Of te laat te warm.
De winter levert ook mooie beelden op. Het beeld dat ik voor deze WOT heb uitgekozen, komt van de website Unsplash.com. Een hele mooie fotowebsite waar je foto’s gratis van mag gebruiken zonder dat je de fotograaf hoeft te noemen. Ik doe dat overigens zelf wel, want de foto’s zijn te mooi om zomaar te gebruiken.

Maar goed, de winter dus

Het is koud, grijs en mistig vooral dit jaar. Wat heb jij met de winter? Kijk je al verlangend uit naar de zomer of kan de winter je niet lang genoeg duren? Heb je je schaatsen al uit het vet gehaald of ga je juist op zoek naar warmere oorden om te overwinteren? Ik lees het weer graag!
Geniet ondertussen nog even van deze mooie winterse plaatjes van Unsplash.


#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag kies ik een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.
Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

9 Reacties

 1. Ali

  Dat is een leuke als je net fijn het OV hebt genomen vanwege het winterweer en vervolgens in megavertragingen terecht komt. Ik ga hier in de warmte van het kantoor over nadenken.

  Antwoord
  • Alice Huiberts

   Jij hebt het bijna onmogelijke klaargespeeld: die sereniteit wél in woorden gevangen. Mooi!

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. #WOT deel 4: winter - Mighty Musings - […] Iedere donderdag kies ik een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat daar een link achter…
 2. Winter: #WOT deel 4 - StukjesStukjes - […] Iedere donderdag publiceert @drspee een woord waar je over mee kunt bloggen, vloggen, ploggen of op een andere manier…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest