WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 43: evolutie

door | 31 oktober 2014 | Overige, WOT | 0 Reacties

evolutie

evolutie (v.; -s) [<Fr. évolution of Lat. evolutio], 1 draaiende beweging, syn. zwenking; 2 (bij uitbr.) ingewikkelde bewegingsfiguur: evoluties op het slappe koord3 (mil.) zwenking van troepen (van een vloot), beweging m.betr.t. stelling of opstelling; 4 geleidelijke ontwikkeling tot iets anders, m.n. tot iets hogers of beters, tgov. revolutie: het ontstaan en de evolutie van een eigen Noordnederlandse plastiek (NRC); 5 ontwikkeling van het leven op aarde, vgl. evolutietheorie.

Van Neandertaler tot homo computeris:


 
Van die plaatjes die over het internet zwerven – zogenaamde evolutie. Ik zit altijd rechtop achter mijn laptop!
Oké die is wel heel flauw, maar het is laat en vrijdagavond en ik ben op het moment erg moe en heel blij dat het weekend aanbreekt. Dus veel zinnigs gaat er vandaag niet meer uitkomen. Ik denk dat ik gewoon liever een mooi blog link. Dat van Hendrik-Jan die prachtig heeft geschreven over de Evolutie van een huwelijk van Rebekkah W.R. Bremmer.
Bij de #WoT schrijven bloggers over een woord (of een foto zoals vandaag). Elke donderdag verschijnt een nieuw woord waarover je kunt bloggen. Deelname is geheel vrijblijvend. Plaats een reactie onder het bericht Hendrik-Jan waarin je het linkje plaatst naar je blog.
De #WoT is opgezet door Karin Ramaker en daarna door Irene van Putten overgenomen. Vanaf september 2014 houdt Hendrik-Jan de Wit het stokje in zijn hand.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Martha Pelkman (@drspee) - #WOT deel 43: evolutie http://t.co/LBzd6KFVXi maar dan omgekeerd

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest