Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#50books vraag 44

door | 02 november 2014 | Boeken, Overige | 2 reacties

50books, literatuurblogs

50books, literatuurblogsHet is november en daarmee is #nanowrimo weer volledig losgebarsten. #nanowrimo staat voor National Novel Writing Month. Het is inmiddels niet meer national, maar ja, het acroniem glijdt zo lekker van je tong.
Tijdens national novel writing month proberen de deelnemers aan het einde van de maand het doel van vijftigduizend woorden te hebben geschreven voor hun boek. Dat is per dag zo’n 1667 woorden. Het bestaat echt al heel lang: dit jaar is het zestiende jaar dat #nanowrimo plaatsvindt.
1667 woorden per dag. Dat is best veel. Ik kan me goed voorstellen dat je op een bepaald moment een enorme writersblock tegen komt. En zo redeneerde ik me naar de 44e vraag:

Heb jij wel eens een readersblock?

En daar bedoel ik mee: heb jij wel eens een boek gekocht of geleend dat je in eerste instantie wilde lezen, maar dat je, eenmaal thuis, een enorme weerzin ontwikkelde om het te gaan lezen?
Ik ben weer heel benieuwd naar jullie reacties. Laat een link naar je blog achter in de reacties hieronder, dan kan ik ze weer lezen. En heb je suggesties voor een nieuwe vraag, laat het me dan weten!
PS: Nee ik doe niet mee met #nanowrimo. Ik heb een nanowrimoblock denk ik 😉 Ik heb er nog nooit over nagedacht, eerlijk gezegd.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Martha Pelkman (@drspee) - #50books vraag 44 http://t.co/UHs5HfzpVY Over #nanowrimo en readersblocks
  2. Readersblock – #50books | De wereld van Hendrik-Jan - […] 44e vraag van #50books: Heb je weleens last van een readersblock? Meer dan mij lief is. Dan koop of…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest