Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 47: storm

door | 19 november 2015 | Overige, WOT | 3 reacties


Storm ~ 1) Atmosferische verschijnselen 2) Atmosferisch verschijnsel 3) Aanval van winderigheid (crypt.) 4) Bekende personen en groepen 5) Depressieverschijnsel 6) Franse schrijver 7) Geweldige aanval 8) Harde wind 9) Hevige wind 10) Hoe het loopt bij een grote toeloop (crypt.) 11) Inhoud van een glas water (crypt.) 12) Meteorologisch verschijnsel


De afgelopen dagen heeft het flink gewaaid. Zeg maar gestormd. En als het stormt, als mijn haren in mijn gezicht waaien en ik mijn twee handen aan het stuur moet houden, dan komt er altijd een liedje in mijn hoofd. Een oud liedje dat ik leerde op de basisschool. Een echt zeemansliedje.
Het gaat zo:

Storm op zee
De benen stevig aan het dek
Het hoofd geheven in de nek
Storm
Op zee, ja

Tenminste, zo zit het in mijn hoofd.

Storm is een van mijn favoriete weertypes

Ik houd van storm, als het giert om het huis en als de blaadjes in het rond waaien, als de jassen wapperen en de paraplu’s omslaan. Als je voorover moet leunen om staande te blijven.
Het liefst loop ik dan langs het strand waar je volledig gezandstraald wordt en waar de golven witte schuimkoppen krijgen en vervolgens met woest geraas stukslaan op de pier. Ik houd van storm.
Houd jij ook zo van storm? Of ga je liever voor storm in een glas water? Ik ben benieuwd naar jouw mening over storm. Laat het me weten!
#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen blog onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.
De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door Irene van Putten en Hendrik-Jan de Wit.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Martha Pelkman (@drspee) - https://t.co/IfgZdS4bhx Storm, mijn favoriete weertype en de nieuwe #WOT

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest