Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 49: druk

door | 03 december 2015 | Overige, WOT | 7 reacties


Druk ~ 1) Actief 2) Aanstellerig 3) Aandrang 4) Aan het werk 5) Aantal gedrukte exemplaren 6) Aantal te drukken exemplaren 7) Arbeidend 8) Bezig 9) Bezet 10) Beweeglijk 11) Benauwenis 12) Belasting 13) Beklemming 14) Bedrijvig 15) Benauwdheid 16) Bont 17) Compressie 18) Drukbezet 19) Drukpratend 20) Dartel 21) Drang 22) Dwang


Ik heb het druk. De afgelopen weken waren dagen van twaalf uur meer regel dan uitzondering. En ik vind het heerlijk! Gelukkig kan ik nog steeds een beetje sporten en mijn eigen dingen blijven doen. Maar soms moet ik kiezen tussen mijn blog en mijn werk. Ik heb mijn blog dus een beetje verwaarloosd de laatste tijd.
En dat vind ik best vervelend. Ik vind het zo heerlijk om te schrijven, niet alleen in opdracht, maar ook op mijn blog. Daarom ga ik proberen om mijn blog weer een beetje vlot te trekken, ondanks druk zijn.
Ik ga daarom maar een beetje slaap inleveren door de weeks en in het weekend wat langer slapen. Dan moet goed komen. Toch?

Verder geen druk hoor!

Maar hoe ga jij om met druk? Heb jij het lekker druk en gedij je daarbij of kan je er juist niet goed mee omgaan en laat jij de drukte liever achterwege?
Ik ben weer heel benieuwd naar jullie antwoorden. O en onder druk wordt alles vloeibaar, dus dit blog komt er ook weer bovenop. Al is het maar twee keer per week. Ik heb nog zoveel leuke ideeën! Volgend jaar meer daarover.
#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen blog onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.
De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door Irene van Putten en Hendrik-Jan de Wit.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

7 Reacties

 1. Ali Molenaar

  Goed, deze WOT komt dus in een week dat ik het mega-druk heb. Antwoord volgt vanavond 🙂

  Antwoord
  • Martha

   Ik moet dus nog twee #50books beantwoorden… Als iemand het snapt… 😉

   Antwoord
   • carel

    dat snap ik niet, moeten? 😉

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Martha Pelkman (@drspee) - #WOT deel 49: druk https://t.co/zy8keuWxlN Hij staat er!
 2. #WOT deel 49: druk - StukjesStukjes - […] Het enige dat dan helpt? Schrappen. Agenda schoonvegen. Zorgen dat ik wat tijd voor mezelf krijg. Zorgen dat ik…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest