Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

WOT deel 49: Zintuig

door | 06 december 2012 | Overige, WOT | 2 reacties

Zintuig ~ 1) Affector 2) Deel van het lichaam 3) Gehoor 4) Gevoeglijk 5) Gevoel 6) Lichaamsdeel 7) Orgaan 8) Orgaan dat prikkels waarneemt 9) Receptor 10) Reuk 11) Waarnemingsorgaan 12) Zielsvermogen 13) Zin
Sinds ik het boekje Fifty shades of grey aan het lezen ben, heeft het woord zintuig een heel andere betekenis gekregen. Ik wil er dan ook voor pleiten om mijn versie van het woord toe te voegen aan het woordenboek. Maar daarvoor zal ik eerst mijn versie van het woord moeten uitleggen.
Mijn versie van de betekenis van het woord zintuig is eigenlijk gesplitst in twee delen: een tuig waar je zin van krijgt. En laten we het grote woord er maar meteen uitgooien: zin in seks.
Over wat dat tuig dan zou moeten zijn, dat laat ik aan ieders fantasie over. Een tuig zou natuurlijk van alles kunnen zijn, niet per se in de adulte sfeer. Een paardrijtuig of een zo’n tuigje dat kinderen vroeger om kregen als ze te vaak bij hun moeder wegliepen of een werktuig, zoals een zaag, een hamer of nijptang. In ieder geval gaat voor mij het gezegde a dirty mind is a joy forever hier voor de volle honderd procent op.
De extra definitie gaat dan als volgt luiden:
14) een werktuig dan wel andersoortig tuig waarmee erotische zin opgewekt dan wel verhoogd kan worden.
Ik vind het een mooie extra definitie. Wat jullie?
photo credit: photographer padawan *(xava du) via photopin cc

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

  1. Aimee

    Waar is mijn like button! 😀 Geweldig

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest