Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Mijn nieuwe blogplekje

door | 09 december 2012 | Bloggen, Overige | 3 reacties

Laptoptafel van Alve

Laptoptafel van Alve


Tot nu toe heb ik al mijn blogs vanaf mijn zwarte Klippan driezitsbank geschreven. Die zit lekker, maar je raakt snel afgeleid en slapen is serieus een optie. Twee weken geleden was ik jarig  en had ik bedacht dat ik graag een nieuwe laptoptafel wilde hebben, namelijk deze:
Maar eenmaal in de Ikea, gelukkig was ik er op vrijdag dus ik had geen problemen met de drukte vandaag, viel ik volledig voor het kleine Goliat bureautje. Gisteren heb ik dit bureau in elkaar zitten schroeven (blaar op mijn handpalm), hameren en Zweeds sleutelen, maar nu heb ik een prachtig bureau waar ik aan kan bloggen, werken, bloggen en administratie kan doen. Ik ben er helemaal blij mee.

Nieuw bureau voor Martha


 

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

    • drspee

      Jazeker! En het blogt heerlijk! 😀

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest