Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

WOT deel 6: vroeg

door | 09 februari 2017 | Overige, WOT | 9 reacties

De zonsopgang is 's zomers erg vroeg

Vroeg ~ 1) Bijtijds 2) Bijwoord 3) Eerder dan verwacht 4) Intijds 5) Jeugdig 6) Jong 7) Matineus 8) Niet op tijd 9) Onverlaat 10) Pril 11) Rijp 12) Ruimschoots op tijd 13) Tijdig 14) Tijdsaanduiding 15) Vroegtijdig


De zonsopgang is 's zomers erg vroegDeze WOT is voor mijn doen ontzettend vroeg geschreven. Ik moest nog iets doen voor een website en dat kon alleen voor het krieken van de dag, als iedereen nog in zijn bed ligt. Gelukkig is er koffie.
Ik ben geen held, ‘s morgens vroeg. Nooit geweest. Vroeger zaten mijn moeder en mijn zusje honderduit te kletsen aan de ontbijttafel en moest je mijn vader en mij gewoon maar met rust laten. En dat wisten ze, daar aan de overkant van de tafel.
Het is inmiddels wel ietsje beter met dat ochtendhumeur van mij: als je mij mijn koffie geeft, me gewoon maar mijn ding laat doen en me vooral niet lastig valt met veel vragen dan komt het wel goed. En ik heb het tegenwoordig ook best onder controle. Maar ik zal nooit een vroege vogel worden. Echt niet. Ik ben niet meer aan het snauwen en grauwen, maar het kost me soms nog best wat moeite. Zeker als mensen ‘s ochtends hun ogen open doen en gelijk beginnen te kletsen en hele verhalen ophangen.

Sta jij graag vroeg op?

Of heb jij een hele andere associatie met het woord vroeg, de verleden tijd van vragen bijvoorbeeld of misschien denk je aan hele andere dingen? Ben jij wel een vroege vogel of juist niet? Ik ben natuurlijk weer heel nieuwsgierig naar jullie ochtendrituelen.
#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag kies ik een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat hier een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.
Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

9 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vroeg: #WOT deel 6 - StukjesStukjes - […] Iedere donderdag publiceert @drspee een woord waar je over mee kunt bloggen, vloggen, ploggen of op een andere manier…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest