Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 7: doorwrocht

door | 13 februari 2014 | Overige, WOT | 2 reacties

Doorwrocht ~ doordacht, doorgewerkt, uitgedokterd, uitgewerkt

Graag zou ik nu een heel doorwrocht stuk neerzetten, maar ik vrees dat dit me niet gaat lukken vandaag wegens algehele blegh.
Vannacht was ik namelijk, als enige in mijn tijdlijn, nog wakker en dat liet ik Twitter weten ook:Die algehele blegh heeft een beetje te maken met Valentijnsdag. Ik houd niet van die dag. Ten eerste omdat ik nog nooit een kaartje heb gehad (hint hint) en ten tweede omdat ik twee jaar geleden mijn auto total loss reed.
Ik vind het goede redenen waarom ik geen doorwrocht stuk kan schrijven vandaag. Ik ben namelijk toch wel nieuwsgierig of ik nog een kaartje krijg morgen. Ik vind het verder maar commercieel geneuzel hoor, maar toch: een kaartje is best wel leuk. Stiekem. En ik schrijf dit pas ‘s avonds zodat ik in ieder geval geen kaartjes krijg morgen via de post. Dan kan ik morgen weer lekker klagen, haha!
En zoals de Flow kalender op 1 januari van dit jaar al zei:

Ik houd van jou is een cliché tot iemand het tegen je zegt.

Doorwrocht? Nee dus

Maar wel heel diepzinnig en van de hak op de tak. Dat is de oogst van de WOT van vandaag.
Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht, vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen, zoals het bij bloggen hoort en mag kort, lang, in blog, flog- of vlogvorm. Het gaat erom dat je het woord wat elke donderdag gebruikt gaat worden in z’n meest vrije vorm kan uitleggen. Wat vind je ervan, hoe denk je erover, heeft het een metaforische werking, zijn er vergelijkingen, kun je een anekdote terughalen, laat het je dromen of is het vlak en abstract? Wil je andere #WOT woorden terugvinden, check hier!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

 1. Cin

  valentijnsdag is aan mij niet besteedt. Daarvoor heb ik de verkeerde lief gekozen

  Antwoord
 2. Anna

  Met een glimlach gelezen 🙂

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Strategie: over de 4P's | DrsPee - […] behoefte van de consument staat centraal bij de strategieën. Er is vraag naar creatieve, doorwrochte strategieën doordat de welvaart…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest