Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#WOT deel 7: verhuizen

door | 12 februari 2015 | Overige, WOT | 1 reactie

Verhuizen: boeken in dozen

Verhuizen: boeken in dozen

Verhuizen ~ 1) Elders gaan wonen 2) Migreren 3) Opbreken 4) Overlopen 5) Verhokken 6) Verkassen 7) Vertrekken 8) Vervaren 9) Vervoeren


Over het woord van vandaag hoefde ik niet lang na te denken. Ik verhuis namelijk vandaag naar Zoetermeer! Op 14 januari kreeg ik de sleutel van mijn nieuwe paleisje en de afgelopen vier weken ben ik bezig geweest met behang afhalen, opnieuw behangen, kozijnen schuren, plinten schuren, radiatoren schuren, verwarmingsbuizen schuren, kozijnen verven, plinten verven, radiatoren verven, verwarmingsbuizen verven, schoonmaken van keuken, toilet, douche, deurposten, deuren en ramen zemen, laminaat leggen en lamellen ophangen. Maar het is klaar en vandaag gaan mijn spullen over.
Gelukkig heb ik veel hulp gehad de afgelopen weken: mijn moeder en zusje hebben flink geholpen en ook vrienden L., J., B. en W. hebben hun expertise ingebracht. En vandaag zal L. ook weer zijn kunsten laten zien. Daar ben ik echt wel dankbaar voor.

Verhuizen: dodelijk vermoeiend

Je begrijpt dat ik inmiddels doodmoe ben van al dat klussen. Want tussendoor moest de boel ook hier in het Haagse nog ingepakt worden. Al mijn boeken, mijn belangrijkste bezit, zijn verspreid over dertig(!) boekendoosjes. En dan de rest van mijn troep nog.
Als dit blog online komt, ben ik al twee uur bezig met koffie schenken voor de verhuizers. Zijn doen het zware werk: ik hoef alleen maar aan te wijzen waar de meubels en de dozen naar toe moeten.
In mijn hele leven ben ik al drie keer verhuisd. Dit is de vierde keer. Ik hoop dat het voorlopig daarbij blijft. Tenzij mijn prins op zijn witte paard (grijze muilezel mag ook) mij in zijn paleis uitnodigt.
Wat denk jij van verhuizen? Hoe vaak ben jij al verhuisd en vind je het leuk of verafschuw je het? Ik lees het weer graag zodra ik weer internet heb.
#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen blog onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.
De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door Irene van Putten en Hendrik-Jan de Wit.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest