Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Zwembad ~ #WOT deel 30

door | 26 juli 2018 | WOT | 4 reacties

zwembad

Zwembad ~ 1) Bad 2) Bad voor in te zwemmen 3) Badgelegenheid 4) Badinrichting 5) Bassin 6) Gemeenschappelijk bad 7) Openbaar gebouw 8) Openbare sportplaats 9) Piscine 10) Pretparkattractie 11) Sportgelegenheid 12) Sportvoorziening 13) Sportaccomodatie 14) Sportaccommodatie 15) Waterbassin 16) Waterbassin bij een hotel 17) Zwemdok 18) Zwemgelegenheid


We hebben een zwembad bij het vakantiehuisje hier in Portugal. Dat is na de ochtendtraining lekker afkoelen. Letterlijk, want het water is best een beetje koud. Natuurlijk is het lekker om te zwemmen, maar spelen is veel leuker: elkaar nat spetteren, beetje tennissen, beetje voetballen, bommetje maken. Maar voordat ik echt door ben, moet ik wel wat overwinnen. Het is namelijk gewoon koud en dat is echt niet prettig. Maar als ik eenmaal door ben, dan geht’s loss! Dan ga ik zwemmen hoor!

Het zwembad moeten we delen

Met wat Fransen. Maar die durven niet meer bij het zwembad als wij er zijn. We zijn natuurlijk ontzettend lief, maar ik denk dat ze een beetje geïntimideerd zijn door ons. Wij zijn namelijk met z’n negenen. Maar dan nog he, we doen niets, behalve bommetjes maken en die mensen nat maken.
Het is overigens best lang geleden dat ik echt heb gezwommen. In een echt zwembad. Ik was even vergeten hoeveel chloor er in het water gedaan wordt. Ik heb me laten vertellen dat het geen probleem is: pas als er vuiligheid in het zwembad wordt gedaan, wordt de chloor actief. Tenminste, zo begreep ik het.
Wanneer ben jij voor het laatst in het zwembad geweest? Hou jij ervan om baantjes te trekken of wil je liever lekker drijven? Misschien ga je net als ik gewoon lekker spelen met opblaasbanden, ballen en beach bal setjes. Ik lees het graag!
Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via Irene en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij mij terecht. Ik schrijf de WOT nu sinds 2014. Hier vind je alle WOT’s vanaf 2014.
Plaatje: unsplash-logoEtienne Girardet

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

4 Reacties

  1. ipixtitude

    [Blog:] Heel af en toe, als ik bespeur dat ik het luie zweet vooralsnog niet kwijt ben, dip ik mijn tenen even in een koele waterbak. Of doe ik ijsklontjes in een washandje, en doe ik of er mezelf mee was. Ik mocht willen namelijk, dat ik een zwembad… https://ipixtitude.nl/wot-deel-30-zwembad/

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest