Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Wat niemand me vertelt… – 100 blogs – dag 56

door | 26 juli 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

aaron-burden-90144-600×600

Wat niemand me vertelt over mijn vak? Ik denk dat alles wel gezegd en te vinden is over het schrijven van boeken. Door het internet af te struinen, heb ik alles bij elkaar kunnen krijgen en in mijn cursussen gepropt. Wat niemand je vertelt, is hoe je al die technieken kunt gebruiken om je te helpen met je traumatische ervaringen.

En dat is waar ik om de hoek kom kijken.
Als jij iets hebt meegemaakt in je verleden, waar je nu nog last van hebt, dan kan ik je ondersteunen met het verwerken van die ervaringen zodat je daar geen last meer van hebt.
Je leert creatieve schrijftechnieken om aan de slag te gaan met het opschrijven van die herinnering, waarbij jij zelf de controle krijgt over die herinnering. Tijd voor je nieuwe leven, zonder vervelende herinneringen. Gewoon jij en de rest van je leven. Hoe klinkt dat dan?

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest