Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

2013 in blogs

door | 31 december 2013 | Bloggen, Overige | 0 Reacties

2013, oudejaarsavond

Op oudejaarsdag terugkijken op het afgelopen jaar hoort erbij. Gelukkig helpt wordpress mee door een mail te sturen met precies die informatie die ik wilde uitzoeken. Dat scheelt mij een hoop werk! Met op de achtergrond de laatste dag van de top 2000 presenteer ik mijn overzicht van het afgelopen jaar :).

De meest gelezen blogs van 2013

  1. Mijn blog over candy crush level 147. Inmiddels ben ik bij level 350. Het was een nogal cynisch bedoeld blog, maar wat heb ik een lol gehad om dit te schrijven
  2. Een wat serieuzer bericht over hoe je een klas stil krijgt. Blijft lastig voor beginnende docenten. Hoewel dit blog geschreven is in 2012, is hij toch nog heel vaak gelezen.
  3. Mijn blog over de stijlfiguren personificatie, synesthesie en onzorgvuldige beeldspraak. Kennelijk blijft dit een lastig onderwerp voor de meeste mensen.
  4. De aankondiging van de grootste beslissing van mijn leven: ik onderging een operatie om mijn maag te verkleinen, een zogenaamde gastric bypass. Ik had stiekem een beetje gehoopt dat dit blog op nummer 1 zou staan, maar ik ben al heel blij dat hij in de top 5 staat!
  5. Gelukkig ook nog een #50books post in de top 5 van 2013: over het open of gesloten einde in een verhaal. Supergaaf project van Peter dat ik komend jaar mag voortzetten.

De mensen die het meest hebben gereageerd op mijn blog zijn Carel de Mari (82 reacties), Linda Kwakernaat (81 reacties), Anna zonder blog (76 reacties) en Cindy Stegink (40 reacties). Dank jullie wel voor de reacties! Ik waardeer dat enorm :). De meeste reacties kwamen op mijn blog dat op nummer 4 staat: Altijd op dieet.

Iedere dag bloggen is mislukt

Maar dat geeft niet. Ik heb al meer geblogd dan ik ooit in mijn leven heb gedaan! En ik ga gewoon door. In totaal heb ik het afgelopen jaar 348 nieuwe blogposts neergezet. Dat zijn er 17 minder dan 365. Al die blogs hebben ongeveer 19.000 views opgeleverd. Wow!
De drukste dag was op 24 juni 2013. Toen liet ik mijn blog reviewen door #blogpraat. Mijn hele blog kreeg 271 views. Dat is echt een record voor mij. Ik ben er erg trots op. En ik heb mooie tips uit de review gehaald. Ook een bedankje aan de mensen die hebben meegedaan aan de review toen.
De meeste mensen kwamen uit Nederland en België. Maar wie bekijkt mijn blog nou vanuit Amerika? Dat vind ik wel interessant om te weten. Want dat is het derde land waar de meeste views vandaan komen.
Je kunt mijn hele rapport hier zien.
Rest mij alleen nog om jullie een supergoed 2014 te wensen!


 

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Martha Pelkman (@drspee) - http://t.co/ubbZSYlTXa #blogpraat dit is mijn blog voor 2013 jaaroverzicht. Via stats in wp meestgelezen eruit gehaald

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest