#4 Interview met Nanneke van Drunen: de kracht van woorden en boeken

donderdag 11 juni 2020Podcast0 Reacties

In deze aflevering van Literair Café met DrsPee interview ik Nanneke van Drunen over haar eigen boek Portretten van een Passie. Ook praten we over haar werk als tekstschrijver en over de kracht van woorden zowel privé als zakelijk.
Jaargang 1, aflevering 4 | 23 minuten

 
We bespreken de boeken die ze leuk vindt, de eyeopeners en de indrukmakers. En wist je dat Nanneke Lord of the Rings nog niet had gelezen, voor ze naar Nieuw-Zeeland ging? Hoe dat afloopt hoor je in deze aflevering!
De boeken* die ter sprake komen zijn:

*De links naar de boeken (behalve naar die van Nanneke) zijn affiliatelinks. Dat betekent dat ik een percentage krijg van de verkoopprijs als je een boek koopt. Het kost je niets extra’s maar je sponsort mij wel om deze podcast in de lucht te houden. Alvast dank!
Wil jij ook een boek schrijven of te gast zijn in dit Literair café? Neem dan contact op met mij via info@drspee.nl of kijk op www.drspee.nl

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

×

Klik op de foto om WhatsApp te openen op je mobiel of computer en stuur mij een berichtje!

× Hoe kan ik je helpen?