Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Het is feest! Nou ja, bijna dan

door | 04 juni 2020 | Overige | 0 Reacties

6 jaar drspee dat is een feest waard

Op 10 juni 2014, of eigenlijk 11 juni 2014, liep ik de Kamer van Koophandel in. Het was best een aardig dagje in mijn beleving met betrekking tot het weer, maar ik kan het mis hebben. Ik kwam uit een burn-out, nou ja bijna dan, en ik zat in de bijstand, voor de helft. De andere helft was nog WW. Ik mocht met toestemming van het UWV een eigen bedrijf beginnen. Ik had geen plan, geen stip op de horizon, geen missie en geen visie.
Het enige dat ik had was een ingevuld velletje papier, dat zogenaamd de financiële paragraaf van mijn ondernemersplan zou zijn. Ik had geen flauw benul. Het UWV ook niet, want het enige waar ze naar keken was de vraag: Hoeveel omzet denk je te draaien in een jaar? Ik wist niet eens wat omzet was. Geld verdienen was toch een beetje een vies woord, een noodzakelijk kwaad en ambitie had ik al helemaal niet. Het zou mijn tijd wel duren. Ik ging als zelfstandig ondernemer aan het werk.
Bij de KvK tekende ik voor de inschrijving van Tekstbureau DrsPee. De pintransactie was compleet en als kersverse ondernemer liep ik naar buiten. Ik weet niet of ik gelukkig was. Ik weet niet of ik blij was. Maar ik wist wel: nooit meer in loondienst, nooit meer UWV en nooit meer bijstand. Toen kon ik Corona natuurlijk nog niet voorspellen. Ik was ondernemer.
En het beviel me prima. Zelfs in slechtere en heel slechte perioden, was ik nog steeds blij met mijn beslissing die elfde juni 2014. Het bevalt me nog steeds prima. Ik ga uit mijn ‘comfort zone’, ik doe dingen waarvan ik nooit gedacht had dat ik het zou doen, zoals bijvoorbeeld een kantoor betrekken, en ik durf zelfs te zeggen dat ik gelukkig ben.

Zes jaar DrsPee, dat is een feest waard!

Nou ja, een klein feest, want vanwege de huidige omstandigheden… Het verhaal is bekend. Daarom doe ik een klein digitaal feestje. Als je je voor 10 juni 2020 inschrijft, krijg je van mij een ebook met informatie over wat erbij komt kijken als je een boek wil gaan schrijven. Je kunt je hieronder inschrijven voor mijn nieuwsbrief. Dan krijg je 11 juni automatisch het ebook in je mailbox!

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest