Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#50books: Boekenquizzen en het #50booksproject

door | 12 mei 2014 | Boeken, Overige | 3 reacties

50books, literatuurblogs

50books, literatuurblogsEen boekenquiz is niets voor mij, om gelijk maar met de deur in huis te vallen. Want dat was mijn vraag van gisteren in het #50booksproject. Ik ben op zich best goed in quizzen, maar de boekenquizzen zoals ik die waarnaar ik gisteren linkjes postte, die zijn mij te moeilijk. Zoveel detail vragen over auteurs, zinnen uit boeken die ik niet gelezen heb en andere vragen over dingen die mij niet interesseren…. Ik houd er niet van.

Tot zover mijn mening over boekenquizzen.

En ja, dat was heel kort. Dat heeft een reden.
Ik merk namelijk dat ik steeds minder reacties krijg op de vragen die ik stel in #50books. Dat vind ik echt heel jammer. Daarom heb ik een paar vragen aan mijn lezers en ik hoop dat jullie de vragen willen beantwoorden in de reacties onder dit blog.

 1. Zijn de vragen die ik stel te moeilijk?
 2. Hebben jullie nog wel zin om de vragen te beantwoorden?
 3. Is er een andere reden waarom er zo weinig reacties zijn?

Ik ben er echt heel nieuwsgierig naar en ik wil het graag weten. Nogmaals: ik vind het echt heel jammer dat er zo weinig reacties komen. Daardoor heb ik ook steeds minder zin om vragen te verzinnen. Het voelt alsof ik het voor niets doe, enkele uitzonderingen die wel schrijven daargelaten. Maar zoveel als het bij Peter was, is het niet meer. Ik hoop echt weer wat meer respons te krijgen, zodat het voor mij ook weer leuker word om vragen te verzinnen.
Ik lees jullie antwoorden nog steeds heel graag. Het helpt mij ook om nieuwe boeken te ontdekken en daar doe ik het voor.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

 1. Niek

  Het was mij ook al opgevallen en ook ik vind het heel jammer dat er zo weinig gereageerd wordt. De uiteenlopende antwoorden lees ik altijd heel erg graag. Maar als er inderdaad zo weinig respons is, kan ik me voorstellen dat je niet meer zoveel zin hebt om hier nog tijd in te steken. Soms hebben ideeën hun tijd gehad, soms is het een dip. Ik doe in ieder geval nog steeds graag mee, al antwoord ik niet altijd meteen dezelfde week nog. En de vragen zijn voor mij niet te moeilijk. Juist leuk om even te knarsen.
  Ik hoop dat je oproep weer wat vuur bij mensen kan brengen.

  Antwoord
  • Martha

   Dat hoop ik ook. Vandaar de oproep… Dankjewel voor je reactie

   Antwoord
 2. Niek

  Best wel verdrietig dat er verder geen reacties meer zijn gekomen. Altijd een raadsel hoe dit soort dingen nu komen.

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Leestips | MetroPaul - […] twintig of dertig reacties. In 2013 is dit geslonken naar maar een paar reacties per bericht. Ook Martha vraagt…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest