Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#50books: de vijftigste boekenvraag

door | 23 december 2013 | Boeken, Overige | 4 reacties

boekenvraag, postzegel

boekenvraag, postzegel

Morgan le Fay bron


De laatste boekenvraag alweer. Wat is dat snel gegaan. En Peter houdt ermee op, wat ik heel jammer vind. Iedere zondagochtend keek ik als eerste naar zijn blog om te lezen wat zijn vraag voor ons was. Het was een ritueel geworden op zondagochtend als ik wakker werd: zo rond half tien vanuit bed surfen naar petepel.nl om dan te lezen wat de vraag is en daar dan lekker de hele dag op herkauwen. Deze serie was echt genieten! Peter, ik wil je hartelijk danken voor deze heerlijke vijftig weken vol met interessante boekenvragen. Je bent een topper!
Vandaag dus de vijftigste vraag:

Welke vraag zou je zelf als eerste stellen mocht je het stokje van #50books overnemen?

Er schieten eigenlijk meerdere vragen tegelijkertijd door mijn hoofd, maar er blijft er slechts eentje hangen. Vraag 51 zou worden:

Welk personage uit welk boek zou jij willen zijn?

Ik lees graag boeken waarbij ik kan ontsnappen: naar een andere wereld, een ander leven of een andere tijd. Ik ontsnap daarmee even aan mijn eigen werkelijkheid. Naar een wereld die magisch is of op een andere manier te maken heeft met alles wat niet met mijn leven te maken heeft.

De boekenvraag apotheose

Als ik het goed heb begrepen, dan stopt Peter met het schrijven van de #50books vragen. Er komt geen 51e boekenvraag dit jaar of een eerste vraag volgend jaar. Dat vind ik jammer. Ik snap het wel.
Ik las net bij Hendrik Jan, dat hij aanbiedt Peter te helpen met het verzinnen van vragen. Daarnaast zag ik ook al bij Ruud, dat hij stopt met schrijven aan het concept als Peter stopt. En Linda vraagt zich af of Peter toch niet misschien wil doorgaan met het schrijven.
Mijn vraag is: vinden jullie het goed als ik het overneem, dat ik iedere week een boekenvraag stel? Same booktime, different bookchannel? Misschien wil Hendrik-Jan mij ook wel helpen, dat wij samen overleggen over de vraag? Ik bied dus hierbij aan het stokje over te nemen en vanaf januari #52books te starten. Als jullie het goedvinden, tenminste.
Hier vind je al mijn antwoorden op de #50books-vragen: *boekenklik*

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

4 Reacties

 1. Niek

  Wat dapper. Lijkt mij hartstikke leuk.

  Antwoord
 2. Anna

  Wat goed van je!

  Antwoord
 3. carel

  ik zeg geen ja, ik zeg geen nee, ik waardeer slechts je aanmelding, de tijd zal het leren

  Antwoord
 4. petepel

  Natuurlijk vind ik het goed wanneer jij dit wil overnemen! Het zou zonde zijn wanneer het nu zou stoppen. Alleen wil ik zelf weer een volgende stap zetten op mijn blog.
  Komende zondag plaats ik een blogpost waarin ik zal aangeven dat jij het stokje overneemt en dat de hashtag #50books gebruikt zal blijven worden. Bij deze wens ik je alvast veel plezier en dito reacties voor het komende jaar!

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Mijn 5 blogvoornemens voor 2014 - Drspee - […] jullie gisteren ook konden lezen, stopt Peter Pellenaars met zijn #50books. Ik heb aangeboden om het van hem over…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest