Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#50books vraag 11: de boekenweek

door | 23 maart 2016 | 50books 2016, Overige | 3 reacties

De website van de boekenweek is dit jaar erg lelijk!

De website van de boekenweek is dit jaar erg lelijk!Ik moet eerlijk zeggen dat de boekenweek volledig langs me heen is gegaan de afgelopen week. Ik heb geen idee wat het thema was, wie het boekenweekessay schreef of waar het boekenweekgeschenk over ging. En dat voor een neerlandica! Ik heb een goed excuus.
De vraag die Hendrik-Jan vorige week stelde, was of ik speciaal naar de boekhandel ging om het geschenk te scoren. Dat deed ik dus niet. Zoals gezegd: hij ging volledig langs me heen, die boekenweek dit jaar.
Twee jaar geleden schreef ik al dat ik het boekenweekgeschenk een beroerd boekje vond:

Het boekenweekgeschenk heb ik ook nooit een echt lokkertje gevonden. Als ik het geschenk kreeg, omdat ik per ongeluk een boek kocht in de boekenweek, dan vond ik er eigenlijk nooit wat aan. Een soort dwangmatig, haastig geschreven boekje dat per se moet voldoen aan een thema. Zonde van het talent van de schrijver.

Iedere week is boekenweek

Het moge duidelijk zijn: voor mij geen speciale trip naar de boekhandel. Ik geef er weinig om. Lezen doe ik toch wel!
PS: wat een verschrikkelijk lelijke website heeft de boekenweek dit jaar! Ik zou er bijna van stoppen met lezen!
Dit jaar is de gastheer van de serie #50books Hendrik-Jan de Wit. In 2013 en 2015 werden de vragen gesteld door Peter Pellenaars. In 2014 nam ikzelf de honneurs waar.
Iedereen is vrij om de vragen te beantwoorden zoals hij of zij wil. Laat je reactie achter bij Hendrik-Jan, zodat iedereen je antwoord op de wekelijkse vraag kan lezen.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

 1. Anna

  Eerlijk… het boekenweekgeschenk was dit jaar, in tegenstelling met andere jaren, een voltreffer. Al mocht het wat mij betrof in een veel kloeker exemplaar worden uitgewerkt.

  Antwoord
  • Martha

   Misschien is het wel een voorbode voor een groter boek. Je weet het nooit met die rare boekenweekgeschenken 😉

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Martha Pelkman (@drspee) - #50books vraag 11: de boekenweek https://t.co/2pcYeI6sus even wat inhalen hoor @hjwdewit

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest