Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#50books vraag 4

door | 26 januari 2014 | Boeken, Overige | 9 reacties

50books, literatuurblogs

50books, literatuurblogs

Eigen werk


Op dit moment staat er op mijn Goodreads profiel dat ik maar liefst twee boeken aan het lezen ben: één boek voor een perfecte dag voor literatuur en een boek over composities bij het maken van foto’s. Maar hoe kun je nu twee boeken tegelijk lezen? Sterker nog er zijn mensen die meerdere boeken tegelijk kunnen lezen. En dan bedoel ik meer dan twee boeken.
Voor mijn studie Nederlands deed ik dat ook: dan had ik een vak moderne letterkunde en oudere letterkunde en voor beide vakken moesten we boeken lezen. Ik weet niet meer precies hoe ik het deed, maar ik kan me voorstellen dat ik zelf eerst het ene boek las en daarna het andere. Volgens mij las ik eerst het boek voor oudere letterkunde, want dat was lekker snel klaar omdat dit kortere boekjes zijn. Daarna las ik dan het boek voor moderne letterkunde omdat ik wist dat ik daar langer mee bezig was. Maar ik las ze, als ik het me goed herinner, na elkaar en niet door elkaar heen.
Nu ben ik heel nieuwsgierig: hoe zit dat bij jullie? Kunnen jullie meerdere boeken tegelijk lezen? Kortom, de vraag van deze week is:

Meerdere boeken door elkaar lezen: doen of niet doen?

Ik lees weer graag jullie antwoorden!
Laat een link naar je eigen blog achter of reageer in de reacties op de vraag. Je kunt ook een gastblog plaatsen als je geen blog hebt of het past niet op je blog. Dat vind ik ontzettend leuk! Zo kan iedereen lezen wat jij ervan vindt. Ik zal zelf in een apart blog antwoorden op mijn vraag.
Heb je suggesties voor een volgende vraag, dan hoor ik dat graag hier of via twitter. Ik houd me aanbevolen en zet ze op mijn lijstje.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

9 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Martha (@drspee) - Nieuw blog: #50books vraag 4 http://t.co/6G1v8WRaGB
  2. Door elkaar lezen – #50books | De wereld van Hendrik-Jan - […] is het antwoord op vraag 4 van het blogproject #50books. #50books is een initiatief vanPeter Pellenaars. Martha […]
  3. Meerdere boeken door elkaar lezen: doen of niet doen? | Linda Linea Recta - […] #50books : Elke week op zondag word er een nieuwe boekvraag gepost. Die door iedereen vrij mag worden ingevuld.…
  4. Multilezen | petepel.nl - […] Meerdere boeken door elkaar lezen: doen of niet doen? […]
  5. Meerdere boeken lezen: doen of niet doen? | L.E.D.D. - […] boeken lezen: doen of niet doen? Deze vraag werd door Martha van DrsPee gesteld hier. Ik zeg […]
  6. #50books: meerdere boeken tegelijk lezen - StukjesStukjes - […] #50Books was een initiatief van Peter Pellenaars wat dit jaar is overgenomen door DrsPee. Vraag 4 uit deze #50books-serie…
  7. #50Books: Vraag 4 / 2014 - Mighty Musings - […] #50Books was een initiatief van Peter Pellenaars wat dit jaar is overgenomen door DrsPee.nl. De vraag uit deze #50Booksserie…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest