WhatsApp
Telefoon

#50books vraag 41: aangeraden boeken

door | 08 oktober 2017 | 50books 2017 | 3 reacties

Deze week en vorige week even geen samenvattingen, alleen vragen. Ik ben namelijk aan het deelnemen aan het WK karate in Curaçao. Deze zondag heb ik mijn wedstrijden achter de rug (af Fifi!) en woensdag kom ik heel vroeg weer terug. Daarom vandaag alleen maar een vraag. En volgende week een extra lange samenvatting!

Ik zal uiteraard proberen om wel jullie bijdragen te lezen. Maar vergeef me als ook dat niet lukt.
De vraag voor deze week is:

Lees jij boeken die worden aangeraden in andere boeken?

Soms krijg je in een boek informatie over een ander boek. Zo werden in Olijven moet je leren lezen van Ellen Deckwitz verschillende poëziebundels aangeraden die je kon lezen bij bepaalde concepten die zij uitlegde. Ik heb dat zelf niet gedaan en doe dat ook eigenlijk nooit, maar ben jij wel eens geïnteresseerd of nieuwsgierig geraakt naar een boek dat in een ander boek werd aangeraden?
Ook nu weer probeer ik jullie bijdragen te lezen.
Iedereen is vrij om de vragen te beantwoorden zoals hij of zij wil. Laat een link naar je eigen blog achter in de reacties onder dit blog of reageer hieronder. Zo kan iedereen lezen wat jij ervan vindt. 
In 2016 was Hendrik-Jan de Wit de gastheer van de serie #50books. In 2013 en 2015 werden de vragen gesteld door initiatiefnemer Peter Pellenaars. Zelf nam ik in 2014 de honneurs waar.
Plaatje: Ben White

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Aanraders: #50books vraag 41 - Stukjes - […] De leesvraag #50books is een initiatief van Peter. Hij heeft de vragen in 2013 en 2015 gesteld. Martha stelde…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest