Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

#50books vraag 6

door | 09 februari 2014 | Boeken, Overige | 7 reacties

50books, literatuurblogs

50books, literatuurblogs

Eigen werk


Ik ga gelijk met de vraag in huis vallen: Welk boek geef je aan iemand die je nauwelijks kent? Deze vraag werd mij aangereikt door Karin Winters. Ik vind het een leuke vraag maar ook ontzettend moeilijk.
Want je kent iemand dus nauwelijks, maar wil wel een boek geven. Ga je een boek geven dat je persoonlijke favoriet is? Neem je een boek waar je wat van kan leren? Een zelfhulpboek? Of misschien een kunstboek?
Ik vind dit echt een lastige vraag, maar ik ben wel heel benieuwd naar jullie antwoorden.
Laat een link naar je eigen blog achter of reageer in de reacties op de vraag. Je kunt ook een gastblog plaatsen als je geen blog hebt of het past niet op je blog. Dat vind ik ontzettend leuk! Zo kan iedereen lezen wat jij ervan vindt. Ik zal zelf in een apart blog antwoorden op mijn vraag.
Heb je suggesties voor een volgende vraag, dan hoor ik dat graag hier of via twitter. Ik houd me aanbevolen en zet ze op mijn lijstje.
 

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

7 Reacties

 1. Liesbeth

  Je hebt helemaal gelijk. Toon Telligen is van ongekende schoonheid. Altijd en voor iedereen.

  Antwoord
  • Martha

   Leuk! Zo gezellig dat je weer eens mee doet 😀

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Boeken om weg te geven – #50books | De wereld van Hendrik-Jan - […] is het antwoord op vraag 6 van het blogproject #50books. #50books is een initiatief vanPeter Pellenaars. Martha […]
 2. #50Books; deel 6 / 2014 - Mighty Musings - […] #50Books was een initiatief van Peter Pellenaars wat dit jaar is overgenomen door DrsPee.nl. De vraag uit deze #50Booksserie…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest