Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Als ik de machtigste vrouw zou zijn – 100 blogs – dag 70

door | 09 augustus 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

awmleer-401721-unsplash

Hoe zou de wereld er dan uit zien? Ik weet niet of de wereld per definitie beter is met een machtige vrouw aan het roer, maar als ik dat zou zijn, dan zou ik toch proberen om er een mooiere wereld van de maken. Ik geloof dat grote bedrijven zoals Shell en de farmaceutische industrie niets meer te vertellen zouden hebben.

Ik zou ervoor zorgen dat alle auto’s binnen een paar jaar elektrisch zouden zijn, zodat er geen olie meer nodig was. Iedereen zou ook elektrisch moeten koken, zodat Groningen kan herstellen. En plastic tasjes worden verbannen: papieren tassen en zakken moeten worden gebruikt zodat de plastic soep opgeruimd kan worden.
En verder zou ik ervoor zorgen dat het overal even goed ging op economisch gebied, zodat mensen niet meer hoeven te vluchten. Landsgrenzen worden opgeheven en de wereld wordt in districten opgedeeld. Dan is oorlog ook niet meer nodig.
unsplash-logo广博 郝

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest