Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Een moment overdoen – 100 blogs – dag 71

door | 10 augustus 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

6

Vroeger dacht ik dat ik bepaalde momenten opnieuw zou willen doen. Een van de vragen in het interview voor mijn boek #ikbengepest is: “Als je terug zou kunnen in de tijd, met de kennis en wijsheid van nu, wat zou je dan opnieuw willen doen?”

Als ik alle wijsheid en kennis van nu mocht meenemen naar vroeger en een moment opnieuw mocht doen, dan weet ik wat ik zou kiezen. Als de dag van gisteren.
Het was halverwege 3 HAVO/VWO en ik had een heel goed rapport. Maar ik was alleen: geen vriendinnen, niet op school en niet in de buurt. Ik werd gepest om mijn hoge cijfers en toen dacht ik: “Ik laat mijn cijfers zakken zodat ik naar 4Havo kan. Dan stopt het pesten misschien.” Ik haalde mijn cijfers op tijd op en kwam gelukkig in 4VWO, maar vanaf dat moment was een zes voldoende. Het pesten stopte niet.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest