WhatsApp
Telefoon

Bijzondere plaatsen om workshops te geven

door | 08 januari 2019 | Persoonlijk | 0 Reacties

Oud Zuilen: bijzondere plaatsen waar je workshops kunt houden

Als ik een workshop geef, kom ik vaak bij mensen thuis. Dat vind ik helemaal niet erg, want zo kom ik op de meeste bijzondere plaatsen. Soms kom ik bij iemand in een flat, maar het kan ook zijn dat ik een mega-grote villa mijn workshop mag geven. In november afgelopen jaar gaf ik mijn workshop Bloggen voor ondernemers in een kerk in Rotterdam. Maar vandaag gaf ik een 1 op 1 workshop WordPress op een woonboot!

Of eigenlijk: een woonark. Ik vond het heel bijzonder, want het waaide nogal, dus de boot bewoog heen en weer. Hoewel ik flink last heb van wagenziekte, kon ik het bewegen van de boot redelijk goed hebben. Het was namelijk niet heel erg heftig, maar genoeg om te bemerken.
De dame waar ik de workshop gaf, was op de woonark gaan wonen, vanwege de huizencrisis in de jaren zeventig. Zij en haar man konden de ark kopen en dan zeg je natuurlijk geen ‘nee’. Inmiddels woont ze er al ruim veertig jaar.

Ik kom dus op bijzondere plaatsen

Als ik naar mijn klanten ga, dan kom ik dus op bijzondere plaatsen. En ik vind het heerlijk: een kerk, een woonark, een flat of een villa. Ieder huis vertelt zijn eigen verhaal. Het verhaal van de mensen, het verhaal van het huis zelf. Het is prachtig.
Ik gaf laatst ook een workshop in Oud-Zuilen, vlak bij het kasteel aldaar. De plek waar ik toen kwam, was een oud koetshuis, dat behoorde bij Huize Swaenenvecht. Een prachtig gebouw met een mooie geschiedenis.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest