Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Bloglovin' vs Google Reader

door | 18 maart 2013 | Bloggen, Overige | 3 reacties

Ik zal niet te lang uitweiden over Google Reader. Iedereen weet inmiddels dat Google per 1 juli 2013 de stekker eruit trekt. Joost mag weten waarom. Ik volg zo’n veertig blogs via de RSS Reader. Waar ga ik die nu onderbrengen?
Via Google Reader (jawel!) zag ik een post van Olga. Zij schreef over Bloglovin’. Toen ben ik dus op de site gaan kijken en heb een account aangemaakt. Je kunt me nu dus ook volgen via Bloglovin’. Ik moet de boel alleen nog even ordenen. 🙂
photo credit: FurFer06 via photopin cc

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

  1. Debbie Peteri

    Helemaal goed, dat je ook via Bloglovin’ te volgen bent! 😀

    Antwoord
  2. Olga

    Ik volgde je blog al via BL, omdat je dus ook ‘gewoon’ links kunt importeren, ook als de bloggers geen BL banner op hun blog hebben staan. In principe kun je dus iedere site toevoegen, soms zie je dus alleen dat er nog geen volgers zijn 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest