Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Boek voor mijn klant – 100 blogs – dag 65

door | 04 augustus 2018 | Persoonlijk | 0 Reacties

zakelijk bloggen, corporate blogging

Omdat mijn eigen boek #ikbengepest pas op 24 november 2018 uitkomt, kan ik deze wel aanraden, maar dan moet je nog even wachten. (Beetje zelfpromotie mag best!) Dus voorlopig raad ik dan een ander boek aan, dat ook met schrijven te maken heeft.

Dit boek heb ik een tijdje terug al gelezen en de auteur is inmiddels bezig met een herziene derde druk. Ik heb het over Bloggen als een pro van Elja Daae. Dit boek is uitgekomen in de zestig minuten serie van Frankwatching en is een must read voor iedereen die wil weten wat bloggen voor je bedrijf kan doen.
In het boekje legt Elja niet alleen uit hoe je een blog kunt opstarten, maar ook waar je over kunt schrijven, haalt blogs aan die een voorbeeld zijn van verschillende manieren van bloggen en geeft praktische tips en tricks. Hier lees je mijn volledige recensie, een echte aanrader!

*PS: de link is een affiliate link. Als jij dit of een ander artikel koopt op Bol.com via deze link, dan krijg ik een beetje geld daarvoor en het kost jou niets extra’s.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest