tekstbureau drspee

Stiekem wilde ik altijd al ondernemer worden, Nanneke, alleen de onzekerheid van het bestaan hield me altijd tegen. Maar DrsPee is geboren uit de bijstand. Dat zal ik uitleggen.

Nadat ik zwaar overspannen was geraakt in het onderwijs, kwam ik uiteindelijk in de bijstand. De laatste vraag van de bijstandsmedewerkster was: “Heb je een verslaving?” Ik keek haar aan en fluisterde: “Ja.” Even deinsde ze terug en vervolgens: “Waaraan?”
Mijn ogen begonnen te twinkelen, de val klapte dicht: “Koffie.” Het duurde even, maar toen begon ze hartelijk te lachen. Dit mocht. En toen wist ik: hier moet ik zo snel mogelijk uit.
De mogelijkheid kwam in de vorm van een functie op inhuurbasis waarbij ik hielp met hosting en websites. Ook al zijn er mindere periodes als zzp-‘er, ik wil nooit meer terug als loonslaaf. Laatst zei mijn moeder: “Papa zou trots zijn geweest.” Ik begreep: ma is trots op mij.
Plaatje: het eerste logo van DrsPee.

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

2 Reacties

 1. Harme van Kamp

  Mooi die laatste zin.
  En nog altijd aan de koffie verslaafd?

  Antwoord
  • Martha

   Nog altijd! En dank je wel

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

×

Klik op de foto om WhatsApp te openen op je mobiel of computer en stuur mij een berichtje!

× Hoe kan ik je helpen?