WhatsApp
Telefoon

Mond vol tanden – 100 blogs – dag 40

door | 10 juli 2018 | Persoonlijk | 3 reacties

Wanneer stond ik voor het laatst met mijn mond vol tanden? Ik moet wel even diep nadenken, want ik ben verbaal vrij sterk en kan heel ad rem reageren. Er was echter wel een keer dat ik niet meer wist wat ik moest zeggen. En daar was mijn compagnon de oorzaak van.

Als je naast compagnons ook vrienden bent, spreek je niet alleen over zakelijke dingen, maar ook over meer persoonlijke dingen. Zo spraken wij een jaar geleden over het hebben van relaties en over datingsites. Ik zei toen dat ik daar niet in geloofde en dat ik mensen liever in het echt tegenkwam, omdat zo’n datingsite niet echt was. “Iedereen doet zich daar anders voor.”
Mijn compagnon keek me aan en zei: “Je bent gewoon bang!” Ik wilde ad rem antwoorden, had mijn mond geopend voor een scherp antwoord, maar er kwam niks. “Ha,” zei hij, “ik heb gelijk!”
unsplash-logoMelanie Wasser

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

3 Reacties

    • Martha

      Ja. En de reden daarvoor is een heel ander verhaal…. Dat blog ik waarschijnlijk nog een keer. Ben er nog niet over uit hoe.

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest